2374
Следвайте ни

Сезонът на Везните - благодат за всяка зодия

viber icon

Някой да желае малко баланс в живота си? На практика е истинско клише да приемаме Везните като символ на баланса, но нека бъдем реалисти – всички бихме могли да се възползваме от него точно сега!

На 22 септември започна сезонът на Везните. През следващия месец сме провокирани да започнем да балансираме силните си страни с предизвикателствата си. Нашите желания с нашите задължения. Нашите желания за самостоятелност с нашето желание за връзка. Нашата нужда от дом с нашата нужда от приключения.

Всеки един от нас има конкуриращи се и противоречащи си желания, а сезонът на Везните иска да се измъкнем от задънената улица и да намерим баланс.

Този месец също може да запомните, че успешен разговор или ситуация, повлияни от Везните, невинаги означава покорно съгласие – това е разбиране. Везните ни учат, че понякога хората просто искат да бъдат чути и разбрани. Ако променим начина, по който се отнасяме към другите, ще постигнем резултатите, които искаме. Нека намерите много баланс през този сезон на Везните!

Ето какво да очаквате от периода според зодията си:

ОВЕН

Противоположностите се привличат, нали, Овни? Сезонът на Везните ви помага да намерите баланса между собственото си мислене и опита си във връзките. Ще бъдете натоварени с трудното самоприемане на конкуриращи се желания. Намерете комуникационни стратегии, които могат да хармонизират това, което искате, с желанията на другите, с които сте във взаимоотношения (от всякакъв вид!).

ТЕЛЕЦ

Нуждаете се от отговорен приятел? Сезонът на Везните ви помага да видите връзката между навиците, които биха ви помогнали за личностното ви развитие, и хората, които искат да ви помогнат да успеете. В момента няма такова нещо като самопомощ, защото не сте предназначени да вършите нищо от тази работа сами. Нека другите ви помогнат да станете човека, който искате да бъдете.

БЛИЗНАЦИ

Можете да споделите историята на сърцето си. Сезонът на Везните ви показва пътя към творчеството, самочувствието и смелостта да се разкриете. Ще бъдете подтикнати да разкриете своите надежди, страхове, копнежи и чувства пред хората, които наистина имат нужда да го чуят. Със сигурност ще бъдете уязвими, но помнете, че нито един акт на смелост никога не остава без награда от Вселената. Така че бъдете смели!

РАК

Домът е чувство. Сезонът на Везните ви учи как да намерите принадлежност към другите, като същевременно поддържате баланса между връзката и свободата си. Не забравяйте, че не можете да се грижите за всеки. Вие носите отговорност само за себе си. Поставете граници на състраданието си, за да можете да раздавате на другите с мярка, без да ограбвате себе си.

ЛЪВ

Проблемът не е това, което казвате, а как го казвате! Сезонът на Везните подчертава стойността на начина, по който общувате. Също така ще бъдете натоварени да преговаряте повече в разговорите си с другите. И още нещо: също така вие ще бъдете любопитен ученик този месец. Новите идеи, визии и стратегии ще ви осенят бързо и те трябва да бъдат приложени през следващите седмици.

ДЕВА

Трябва да се концентрирате? След месеца на рождения ви ден вие се опитвате да се приземите и да се съсредоточите върху вашите ценности и намерения. Напоследък мислите доста за вашите финанси. Опитайте се да почувствате, че сте достатъчни и че това, което правите, е достатъчно, за да можете да постигнете каквото пожелаете.

ВЕЗНИ

Честит рожден ден, Везни! Готови сте да започнете отново с наученото от последния месец. Вашият сезон е свързан с постигането на това, което искате. От по-голяма свобода към повече обвързване и/или баланс и на двете. Ще покажете на зодиака колко ценни са вашите социални умения и интелект. Нека всички ваши желания за рождения ви ден се сбъднат!

СКОРПИОН

Навлизаме в периода преди сезона на Скорпиона, така че сезонът на Везните е вашето време за почивка, презареждане и подновяване. Отделете малко време за съзерцание, нежна самота и релаксация. Във времето и пространството, които отделяте за себе си, можете да започнете да чувате себе си. Този вътрешен глас ще ви насочи към всичко, което искате, от което имате нужда и което заслужавате през следващите седмици.

СТРЕЛЕЦ

Сезонът на Везните ви запалва по социални каузи и търсите сътрудници и другари, които ще ви помогнат в организацията. Това е и вашето време да се свържете отново с близките си хора и да се съберете отново с приятелите, които са ви липсвали в последно време. Всъщност този месец е свързан със сътрудничество, социализация и общност!

КОЗИРОГ

Сезонът на Везните иска да ви посочи пътя към вашите социални връзки. Вашата методичност и работна етика са от решаващо значение, а сезонът на Везните ви напомня, че отношенията ви с колегите ви са също толкова важни. Не забравяйте, че компетентността и взаимоотношенията са вашите скрити козове за пробив в кариерата!

ВОДОЛЕЙ

Това е вашият звезден момент, Водолей! Сезонът на Везните ви дава мъдростта и визията да видите своите преживявания през по-точен и полезен ъгъл. Ще приложите някои ключови идеи, които сте изучавали и анализирали през последните шест месеца, на арените на живота, където се нуждаете от тях.

РИБИ

Сезонът на Везните ви кани да споделите своя вътрешен свят с тези, на които имате доверие, за да се сближите още повече. Ще бъде трудна задача, но си заслужава. Когато разкривате, а не се скривате, ще получите достъп до най-дълбоките и смислени измерения на живота с хората, които искат да ви разберат.

 


 
 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?