Следвайте ни

Сестрата на Слави фучи с уникален джип СНИМКА

viber icon

Като баровка живее сестрата на Слави Трифонов, пише вестник „Ретро“. Петя, която е спрягана за сив кардинал в партията на Дългия в родния Плевен, фучи из булевардите на града с лъскав джип.

Мощното возило на каката е Mercedes с цена поне 100 хиляди лв. Едва ли Петя, която работи като обикновена рентгенова лаборантка в плевенска болница, би могла да си позволи подобна тузарска кола.

Очевидно щедрият й брат държи тя да живее като ВИП персона и е подсигурил и жилище в елитна нова кооперация, където тя съжителства със своясъпруг Владимир - лекар пулмолог.

В ежедневието си лаборантката хвърля бялата престилка и се носи с маркови дрехи от глава до пети, каквито не могат да се намерите в магазините в Плевен. Любимата й марка е италианската Монклер. Якето, с което беше засечена центъра на Плевен струва около 1000 евро.

За лъскавия стандарт на живот на каката на Дългия говорят и публикациите й в социалните мрежи. Профилът й във Фейсбук изобилства от снимки от екзотични почивки, круизи, острови и петзвездни хотели.

Племенникът на Дългия сочен за основен наследник на милионите на вуйчо си по негово настояване завършва образованието си в Англия, после специализация в Шанхай.

Тодор се опитва всячески да подражава на Трифонов и също демонстрира охолен начин на живот в социалните мрежи. Там той редовно се снима как пуши маркови пури, пие скъпи уискита, облечен дрехи на любимия дизайнер на вуйчо си Филип Плейн, чиито тениски са с цени от 800 лв. до 2 бона за брой.

Коментари (1)

А сега ДЕ и кака кък ака

А сега ДЕ и кака кък ака

09.04.2021 | 00:56

Еийййй чак сега разбрахме че Слави имал КаКа и че карала Джип пъ била даже облечена Ко нящо са медийте Пеевски Пеевски още чуфутски Може ли утре да ми съобщите като какво ще го кензъм Ситно на барабонки или рядко кът на Пеевски и Тиквун мисълта За сестра му на Слави ви благодаря Иначе нямаше да заспя

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?