1553

Сестрата на Джако: Наричаше ме дебела свиня, крава, мръсница

Певицата Джанет Джаксън реши да се прояви. Тя разказва в нов документален филм, носещ нейното име, как известният й брат Майкъл издевателствал, съобщава New York Post.

Изпълнителката заявява, че Джако я обиждал заради наднорменото й тегло, като я наричал свиня, кон, крава и мръсница.

„Той се подиграваше с това, аз също се смеех, но вътрешно бях наранена. Когато някой ти казва, че си прекалено дебела, това ти влияе“, обяснява тя. Джанет си припомня, че проблемите й с килограмите започнали през 70-те, когато едва 11-годишна се снимала в ситуационната комедия Good Times.

Сестрата на Майкъл Джексън признава, че много от проблемите в нейния живот са били свързани със славата, която и до днес я принуждава да потиска емоциите си. По думите на певицата, към нея винаги е било приковано вниманието на обществото заради семейството й, особено когато са се водели съдебните процеси срещу Джако за педофилия.

Въпреки оскърбленията, които е понесла от негова страна, Джанет заявява, че винаги е искала да бъде редом с него, за да го подкрепя.

Джанет Джаксън е родена на 16 май 1966 г. На сцената попада едва 7-годишна, а 9 години по-късно подписва договор със звукозаписната компания A&M, която пуска първата й плоча. Светоната слава идва с албума Control (1986). Според списание Billboard е в списъка на най-продаваните изпълнителки жени в цялата история на поп-музиката.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?