4232

Сериозен инцидент претърпя Рачков! Какво му се случи по време на... ВИДЕО

Рачков се препъна и аха да полети...

Инцидент с Димитър Рачков в самото начало на шоуто без малко да опорочи грандиозния финал на 12-ти сезон на култовото шоу за имитации "Като две капки вода".

Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред, но в последния момент успя да се задържи на краката си. За миг част от многохилядната публика в зала "Арена София", уловила ситуацията, изтръпна от ужас. За щастие обаче, тв водещият овладя положението и се размина без инцидент.

В крайна сметка "Капките" отново предизвикаха фурор, правейки нещо невиждано до момента, изпълвайки изцяло капацитета на най-голямата ни спортна зала. Големият победител е Влади Зомболи, който рухна в сълзи, след като чу името си на финала!

"Не съм си представял такава енергия и любов от хората. Благодаря от сърце на всички!", сподели с огромно вълнение актьорът минути, след като получи приза за най-добър имитатор. Той получи и голямата награда - чисто нов автомобил Ford Puma, пише showblitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?