Следвайте ни

Сензация в поп фолка! Дъщерята на Глория призна голяма тайна

viber icon

Амбиция да участва на конкурса за песен "Евровизия" има Симона Загорова. Дъщерята на Глория от години си мечтае да се пробва в престижния конкурс, пише novini.bg.

Загорова била твърдо решена да се покаже пред целия континент още преди година. Тя създава песен, но през 2019 г. България не излъчва участник заради икономически причини.

"Парчето си е готово. Ще го представя само за конкурс като "Евровизия" - признава дъщерята на Глория. - "Преди години имах голяма амбиция да участвам. Не съм се отказала и сега. Искам да отида на "Евровизия". Песента има огромен потенциал за конкурса. Парчето е специално за мен. Щом преди години нещата не са се получили, значи е трябвало така. Смятам, че за всичко си има време и причина да се случи", добавя още младата изпълнителка.

Симона често е сравнявана с известната си майка - Глория. Това вече не прави впечатление на Загорова, която е тръгнала по собствен път.

"Казват ми, че приличам на нея. Гласът ми е като на майка ми. Гледам да се развивам по мой начин. Към мен очакванията са завишени заради майка ми, която е постигнала толкова много. Откакто съм се родила, беше ясно, че аз ще пея. Моето семейство винаги ме е подкрепяло", казва Симона.

Загорова има вечерен час, докато е непълнолетна. Всяка вечер тя трябва да е вкъщи точно в 10:30.

"Бях много контролирана - спомня си щерката на Глория. - До 18-годишна възраст имах вечерен час. Имаше реверанс - 15 минути. Ако закъснеех повече, майка ми заключваше вратата. И не искаше да ме пусне вкъщи. Това ме научи да съм изключително точна", признава Загорова.

Певицата от няколко месеца се носи на крилете на любовта. Симона има сериозна връзка с Даниел. Момчето, пленило сърцето на изпълнителката, е полицай.

"Много го обичам - откровена е Загорова. - Нещата между нас са много сериозни. Радвам се, че го срещнах и е част от живота ми. Той ме вдъхновява. С мен е навсякъде. Идва по участията ми. Знае, че съм щастлива. Имаме си пълно доверие", добавя още Загорова, която скоро ще отвори своя музикална школа, където ще преподава.

Коментари (3)

Бобо

Бобо

18.10.2020 | 09:07

Как ще ги плющя и двете.искам малката да гледа как е..а майка и.а аз да я п......м на майка.

Отговори
1 2
Деската

Деската

17.10.2020 | 21:15

Аз пък си мислех че има амбиция да отслабне... Ама то всичко си е ген. То и майка и е имала Вечерен час.

Отговори
5 1
Напън

Напън

17.10.2020 | 21:10

Как ме преряза отивам да пускам рядкото после ми кажете ква е тая ме да прочета

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?