2374

Сензация: Кейт и Уилям претърпели съдбовна раздяла СНИМКИ

Преди много време херцогът и херцогинята на Кеймбридж, които скоро отбелязаха 11 години брак, преживяха публична раздяла през 2007 г., приблизително пет години след началото на връзката си, пише Edna.

Кейт, която след годежа си с Уилям, призна, че тогава „не е била много щастлива“, по-късно призна, че кратката раздяла - около три месеца - се е оказала за добро.

„Всъщност тя ме направи по-силен човек“, каза тя. „Откриваш неща за себе си, за които може би не си подозирал. Мисля, че когато си по-млад, можеш да бъдеш силно погълнат от една връзка. Наистина оценявам това време и за себе си, въпреки че тогава не го мислех.“

Въпреки че Кейт е била нещастна, тя не го е показала - и стоицизмът ѝ по време на този труден период през 2007 г. може би просто е затвърдил ролята ѝ на бъдеща кралица в очите не само на Уилям, но и на цялото кралско семейство, съобщава The Daily Express. Кейт използва това време, за да запълни календара си със светски събития, но и - което е още по-важно - да запази пълно мълчание за връзката си с Уилям. Това поведение я направи „безпогрешна“ за ролята на „бъдещата кралица“, казва пред Express Кинси Скофийлд, основател и създател на ToDiForDaily.com.

„Кейт вероятно е била сигурна, защото, въпреки че е смятана за обикновен гражданин, [Кейт и Уилям] са били заедно за значителен период от време“, казва Скофийлд. „Кралското семейство знаеше, че тя е добро момиче, знаеше, че не говори с медиите, защото между тези раздели тя беше толкова стоически настроена и си държеше устата затворена, а на всички нейни снимки по време на раздялата тя гледа напред. Просто се държеше толкова добре по време на върховете и спадовете на връзката си с Уилям, което неизбежно доведе до техния брак.

Това превърна Кейт в сигурна личност - тя беше създадена да е бъдещата кралица“.
Уилям също призна за раздялата им през 2007 г., като заяви, че двамата с Кейт са се „опитвали да намерят своя път“. В крайна сметка двамата намериха отново пътя един към друг, а останалото, както се казва, е история... в процес на създаване. След сватбата си през 2011 г. те посрещнаха три деца и са смятани за бъдещето на монархията.

„Беше просто малко пространство“, казва Уилям за раздялата. „Получи се за добро.“

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
А стига

А стига

11.05.2022 | 08:55

сте писали всеки ден за тия палячовци, бе. Досадни сте.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?