Следвайте ни

Сензационно! Тамара Глоба каза какво ни чака с коронавируса

viber icon

Руската астроложка Тамара Глоба е прогнозирала, че COVID-19 няма да отстъпи поне до 2023 г. Тя е разкрила, че за края на пандемията говорят планетите, съобщават световните издания, цитирани от Blitz.bg.

 "Още през март казах, че след една година, тоест сега, ще настъпи време, по-свободно от всички ограничения. Ще можем постепенно да пътуваме, особено през пролетта и лятото. Но не всички държави ще се отворят. Важно е, че ситуацията с коронавируса се променя: появяват се нови щамове. Но също така се появяват и други заболявания, свързани с екологията, вредното производство и изкуствените фактори, например изследвания и експерименти, извършвани от хората", казала е астроложката. 

Според думите на Тамара Глоба, периодът от ноември 2020 г. до февруари 2021 г. е изключително сложен и по това време трябва да се обърне повече внимание на качеството на консумираните продукти.

Освен това през годината ще има и трудности, свързани с дишането. Така че в края на лятото и началото на есента въздушните течения ще донесат някои проблеми. В тази връзка въпросът за обучението и образованието ще стане остър.

"Но ехото на коронавируса ще се върне на вълни в модифицирана форма още в края на 2021 - началото на 2022, както и в началото на 2023. В края на пролетта и началото на есента отново ще се върнем към този проблем", казала е Глоба.

Експертката е подчертала, че сега е необходимо активно да се занимаваме с екологията, а не само с реформи, свързани с отпадъците. Дори заводите за преработка на отпадъци вредят на атмосферата по много начини, уточнила е астроложката.

"Ние дишаме това, така че трябва да търсим по-интелигентни форми на съществуване", добавила е специалистката.

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

04.02.2021 | 22:12

Марица,недейте с такива гръмки заглавия.Това което твърдите,че е казала колежката го знаят и малките деца.Особено това с екологията.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай