Следвайте ни

Сензационно: Избрали Цитиридис пред Милен за водещ на шоуто

viber icon

Милена Иванова, която беше половинка на трагично загиналия и незабравим журналист Милен Цветков, написа книга за него. Авторката на книгата "379 дни с Милен Цветков" разказа пред БНР, че Цветков винаги е търсел истината и е бил на страната на правдата. 

"Милен беше доста ироничен човек и към себе си, и към околните. Това е качество, което аз много ценях в него. Имаше забележително чувства за хумор много обичаше да се шегува с мен под всякаква форма и това даваше специален привкус на нашите взаимоотношения. Мога да кажа, че винаги чувството му за хумор е било справедливо, такъв, какъвто беше той и в живота. Винаги беше честен и справедлив човек. По същия начин умееше да се шегува, точно в правилния момент и по начина, по който трябва да го направи".

Според Иванова в личните взаимоотношения Цветков е бил изключително мил и нежен човек, който е имал нужда да дава любов и да получава такава.

"Милен беше изключително интелигентен човек, който имаше широк поглед върху живота и освен с неговата професия той се занимаваше с много други неща. Освен това, че беше изключителен журналист, той се интересуваше и от психология и много обичаше да наблюдава хората или да разсъждава върху тяхното поведение и най-интересното беше, че той винаги намираше отговор за поведението или начина, по който хората се отнасят един към друг или правят нещо. Милен беше предаден в последните дни, но аз мисля, че той не таеше в себе си обида или нещо, за което да не може да прости на някого", допълни Милена Иванова.

В книгата има и спомени на негови колеги, сред които и Георги Тошев. Той намеква, че Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на вечерното шоу на bTV пред Милен. Той разказва как Цветков е бил извикан на кастинг за нов проект в телевизията през лятото на 2019-а. Той не споменава директно вечерното шоу и името на гърка, но друг проект с водещ през този период bTV не е стартирала.

"Не очаквах, че така лесно той, който имаше категоричен медиен образ и кариера, с която малко могат да се похвалят през последните 30 години, с лекота се нави да се яви на кастинг…Периодът не бе добър. Без работа, с кредити…Беше сред фаворитите за тази работа, но друг я взе", пише Тошев, предаде "Хотнюз".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?