1939

Семейни тайни: Натали Трифонова е по-голяма от брат си с 28 години, а баща ѝ...

Натали Трифонова неведнъж е споделяла, че е израснала само с майка си, а с баща си не била близка. Едва наскоро синотпичката и водеща на Би Ти Ви успяла да затопли отношенията си с него. Родителите на дългокраката блондинката отдавна са разделени, а татко й има син от втория си брак. Момченцето е на 3 години. След като станала кака, хубавицата решила да се сближи с баща си и брат си.

Натали е разказвала, че израснала далеч от родителя си, който напуснал семейството, когато тя била 10-годишна. Заминал за чужбина по работа и почти не общувал с дъщеря си. Когато научила, че ще има братче, синоптичката настояла да изгради връзка с него, пише hotarena.net. С малкия Теодор имат цели 28 години разлика във възрастта, но красавицата се надявала някой ден да намеря допирни точки и да станат близки.

Неотдавна Трифонова публикува стара снимка на родителите си в социалната мрежа и умили голяма част от феновете си. От кадъра личи, че чаровната блондинка е наследила хубавите черти и на майка си, и на баща си. „Истината е, че съм по-близка с мама. С нея сме приятелки, споделяме си всичко”, коментирала е звездата.

Всички, които познават майката на Нaтали, са категорични, че двете изглеждат по-скоро като сестри. 52-годишната Ванина родила щерка си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. След развода Трифонов започнал работа извън България и рядко виждал детето си. Майката на водещата я отгледала сама и макар че срещала трудности, не се предала в стремежа си да й даде най-доброто. Ванина се преместила от Велико Търново в София, за да практикува професията си на зъболекар. Тя отворила собствен кабинет, а малката Натали записала в столично училище. 

„Мама е най-важният човек в моя живот. Не знам какво бих правила без нея. Изключително тежък момент преживях, когато преди години катастрофирахме с мотор на остров Миконос. Тогава аз бях добре, но съществуваше опасност за нейния живот”, връща лентата на спомените синоптичката.

Инцидентът се случил за секунди и успял да вгорчи лятната почивка на водещата. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът й се сринал. Минутите, в които чакала линейката да пристигне, й се сторили като безкрайна вечност. Блондинката реагирала светкавично, позвънявайки на телефона за спешна помощ, а после се свързала и с баба си Маргарита, която е лекар.

„Хем бях в паника, хем се държах, защото бях единственият човек, който можеше да й помогне. Първо се обадих на баба ми, после водих разговори и с други доктори, които са познати на нашето семейство, за да разбера какво е състоянието на майка. Случилото се много ме промени и станах по-отговорна”, разказвала е Трифонова.

След като прехвърли 30-те, Натали все по-често се замисляла за момента, в който самата тя ще стане майка. Много й се искало да забременее, но пък и търсела най-подходящия мъж за тази цел. Със сигурност кандидати за сърцето й не липсват. „Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това”, споделяла е звездата на Би Ти Ви.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
23 коментара
Просто една блондинка, красива съм при това

Просто една блондинка, красива съм при това

23.11.2022 | 05:21

Цитат: "Много й се искало да забременее, но пък и търсела най-подходящия мъж за тази цел. Със сигурност кандидати за сърцето й не липсват. „Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това”, споделяла е звездата на Би Ти Ви. ". Нямам думи! Кандидати не липсват, обаче тя си търсила ПОДХОДЯЩИЯТ за това?? Подходящ с какво? Като мъжа на Станкулчето ли? Тази много я е яд на Никол Станкулова и гони подобни резултати, но Николчето е доста по-красива хич не фалшива!! Успех, Натали! Успех с намирането на подходящ мъж! Опитай да търсиш в гората - там има красиви и непокътнати цветя, но са някак си .... Обикновени цветя!! Поне спря да ходи толкова разголена в национален ефир! Все едно да гледаш Джулия Робъртс "Хубава жена", подпряна на стълб с полата-коланче да чака клиенти, че и тази - клати се на 12 см токове, изгърбена, с пола 20 см. И показва времето криволичейки! Ужасно беше.

Отговори
18 5
БНП париба

БНП париба

22.11.2022 | 23:49

Много е Сладка и Красива

Отговори
4 10
Бла бла

Бла бла

22.11.2022 | 21:23

Коментарите са потресаващи естествено, но аз не разбирам какво пък толкова му харесват на това момиче, че нон стоп пишат за него!

Отговори
24 3
Психо

Психо

22.11.2022 | 20:08

Много поздрави на зъболекаря, оставил си е ръцете. Ако я срещнеш в тъмното да се чудиш какво е?

Отговори
20 7
Дявол

Дявол

22.11.2022 | 18:49

Като Благо Джийзъса е в сурата и зъбите! Травис пълен миндил!

Отговори
21 7
Супер новина

Супер новина

22.11.2022 | 18:43

За една прпдтитутка.

Отговори
20 4
Някой

Някой

22.11.2022 | 17:36

Каквото и да говорите,тя си е красива!!!

Отговори
17 22
Психо

Психо

22.11.2022 | 20:03

Зоофил такъв

Отговори
14 4
БНП париба

БНП париба

22.11.2022 | 23:48

Много е сладка и красива

Отговори
7 17
Краси 5510

Краси 5510

22.11.2022 | 15:43

Като ви чета коментарите, все повече се убеждавам, че Иво Христов тотално е сгрешил. Не 80% дебили, много повече са. И с толкова прост, и завистлив народ, накъде? Ами все по надолу в блатото!

Отговори
30 16
Косача

Косача

22.11.2022 | 14:09

Пуснах сълзичка за Наталито...

Отговори
20 5
Боли ме шнура

Боли ме шнура

22.11.2022 | 12:18

Е даде, ама търси чичко паричко, като тиквун. Какви деца какви пет лева от мъже над 60.

Отговори
31 11

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?