1553

Семейни драми при Раците, Девите сменят работа

Късмет да имате цялата седмица!

 

ОВЕН

Ден за полезна работа. С малко усилия, може да постигнете големи успехи. Вие сте трудолюбиви, настойчиви, готови да преодолеете всички прегради. Именно затова ще постигнете поставените си цели и отлично ще се справите там, където други се провалят.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви напрегнат ден. Ще имате доста задачи, като към планираните ще се добавят и много нови. За да успеете, ще трябва да се откажете от почивките, както и да отложите някои срещи. Ще се наложи да помогнете и на някой близък. Вечерта ще получите добри новини.

БЛИЗНАЦИ

Бързите изводи и решения, взети в движение, днес няма да бъдат удачни. Ако спокойно обмисляте нещата, ще разберете как най-добре да действате. Постарайте се да не изпадате в паника, ако нещо не върви така, както ви се иска. Няма как да не намерите начин да поставите ситуацията под контрол.

РАК

Очаква ви интересен ден. Отлично време е да се заемете с нови проекти и реализацията на смелите си идеи. Интуицията няма да ви подведе и много от нещата ще ви се получат както искате. Малки семейни проблеми ще бъдат решени благодарение на вашата енергичност и настойчивост.

ЛЪВ

Подходящ ден за повече почивка, приятни занимания и общуване със скъпи за вас хора. Може да направите някакви полезни покупки или поне да ги обсъдите с близките си. Вероятни са малки неочаквани парични приходи. Някои от вас ще могат да върнат и стари дългове.

ДЕВА

Денят е подходящ за сериозна работа, решаване на финансови въпроси, както и за общуване с хора, които са важни за вас. Идеите ви със сигурност ще се харесат. Ако намерите верния тон и подходящите думи, ще успеете да направите добро впечатление и да си осигурите подкрепа. 

ВЕЗНИ

Запазете спокойствие, каквото и да се случва днес. Ако не нервничите и не бързате, денят ще се мине успешно. Важно е да се държите дружелюбно даже с хора, които не са ви особено симпатични. Човек, с големи възможности, ще ви предложи дългосрочно сътрудничество.

СКОРПИОН

Днес звездите са на ваша страна и шансовете ви за успех са големи. Имайте впредвид, че не е време за припряност и бързане. Не трябва да се опитвате да правите много неща едновременно. Само премислените и последователни действия ще ви донесат нужните резултати. 

СТРЕЛЕЦ

Днес е необходимо да проявите инициатива във всички области. Не трябва да чакате, някой друг да реши проблемите ви. Действайте, ако искате промяна към по-добро. Всичко ще ви се получава, ако не бъдете припряни. Отлично ще се разбирате с хората и ще намирате правилния подход, при възкнинали разногласия.

КОЗИРОГ

Твърдостта и увереността във вашите сили ще ви помогнат да затвърдите своите позиции, както и да намерите надеждни съюзници. Не отстъпвайте, ако нещата не вървят както искате. Имате голям шанс да постигнете целите си, ако сте упорити. Подходящ ден за покупки на вещи за дома. 

ВОДОЛЕЙ

Много от събитията този ден ще са по-важни и сериозни, отколкото изглеждат. Внимателно наблюдавайте случващото се. Ако направите правилни изводи, ще избегнете много проблеми в бъдеще. Благодарение на уменията си, ще предотвратите назряващ конфликт.

РИБИ

Оптимизмът и доброто ви настроение ще ви помогнат да се справите с решението на много проблеми. С новите предизвикателства ще се справяте с ентусиазъм и така ще постигнете добри резултати. Лесно ще се разбирате с околните и ще успеете да се договорите за много важни дела.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?