3906

Семейна драма: Лена Бориславова крие развод СНИМКИ

Семейна драма: Лена Бориславова крие развод

 

Лена Бориславова крие поредна лична драма, а именно раздялата на родителите си. Оказва се, че баща ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват заедно, а таткото на Лена дори има нова жена до себе си. Именно с нея той позира на профилната снимка в личния си фейсбук, а кадърът е заснет по време на тяхна романтична почивка във Венеция.

 

Впечатление прави, че явно родителите на Бориславова не са запазили съвсем топли отношения, защото дори не са приятели в социалните мрежи и не поддържат контакт там. Майката на Лена споделя единствено самостоятелни снимки и такива с двете си щерки, но продължава да се представя с фамилията на своя съпруг. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на голяма датска спедиторска фирма за превозване на различни товари. Бащата на Бориславова пък е бизнесмен. Той е собственик на две дружества, чиито имена са съставени от инициалите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с различни медицински консумативи.

 

 Таткото на Бориславова е съдружник и в известен софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лечение, консултации и редица други. Здравко участва още и в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава допълнителни финансови инжекции.

Лена Бориславова упорито се опитва да крие семейството си от общественото любопитство, насочено към нея и личния ѝ живот в последно време. Тя не споделя снимки с роднините си с изключение на по-малката си сестра Маргарита, която е лекар по професия и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък бившата говорителка на Кирил Петков показа по случай погачата на новородената си дъщеря Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе направен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче присъствали само жени, както повелява традицията, пише Ретро.

 

Впечатление прави, че никой от семейството на Бориславова не взема отношение по повод скандалите, които непрестанно бушуват покрай нея, нито пък се вълнува публично от политическите ѝ напъни, но пък дейно помагали за отглеждането на бебето. Годениците Лена и Миро станаха родители за сефте през септември миналата година. Доскоро двамата живееха в малък апартамент в стара кооперация в столичния квартал „Лагера“, но от няколко седмици насам били новодомци. Те се преместили в луксозна сграда, намираща се буквално на жълтите павета в София, където наели жилище под наем.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Миро

Миро

12.01.2024 | 13:36

Едно време учителят ми по математика викаше: "Момчета, тя, жената, с мустаци или без мустаци, пак е жена, ама вие бая трябва да се потрудите мъже да станете!"

Отговори
4 2
Иван

Иван

11.01.2024 | 14:26

Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна- --- https://e.vg/xbio

Отговори
1 4
Абе

Абе

11.01.2024 | 13:35

оставете унучкатa на дедо и Петко ,да се радва .

Отговори
5 8
Габи

Габи

11.01.2024 | 13:56

Може да и се радва и леля Линда. По-важно е,че чичо Миро и отделя време, любов и грижи.

Отговори
4 4
И тази

И тази

11.01.2024 | 13:32

Сглобка се разпадна.

Отговори
5 4
Пловдив

Пловдив

11.01.2024 | 12:51

Развод може да скрие но мустаците няма да може .

Отговори
9 14

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?