2374

Семейна драма: Ето какво скрои сестрата на Меган Маркъл СНИМКИ

Меган Маркъл даде интервюто за Опра Уинфри през март 2021 г. От тогава до сега, мнозина продължават да говорят за него. Наскоро полусестра ѝ Саманта отново припомни някои нейни думи, продължавайки да я съди за клевета. Херцогинята обаче е категорична, че не е излъгала пред тв водещата.

Според правни документи, представени в съда във Флорида тази седмица, защитниците на Меган Маркъл са отхвърлили твърденията на жената за пореден път. И са цитирали жената до принц Хари, според която всичко, казано за детството ѝ, е абсолютно вярно.

Саманта Маркъл е категорична, че нейната популярна сестра не е „израснала като единствено дете“, както твърдеше пред Опра.

„Ищецът (Саманта) първо твърди, че може да опровергае, че Меган е „израснала като единствено дете. Но това възприятие по своята същност не може да се фалшифицира. Трудно е да си представим по-лично и субективно усещане от това как човек гледа на собственото си детство“, се казва в пледоариите на адвокатите.

Меган Маркъл,

БГНЕС

„Освен това, възражението на ищеца напълно пренебрегва контекста на изявлението, където г-жа Уинфри попита Меган за нейната „връзка“ с ищеца (на когото г-жа Уинфри посочи своята „полусестра от страна на баща си“), обясняват още адвокатите на Маркъл.

Доведената сестра на Меган иска обезщетение от 75 000 долара заради твърденията за нея във въпросното интервю и биографията Finding Freedom. Според нейните показания пред съда, за пореден път са я подложили на „унижение, срам и омраза в световен мащаб“.

Екипът на херцогинята също твърди, че тя не може да бъде съдена за това, което е написано в книгата, тъй като Меган Маркъл не е неговият автор.

„Меган не е направила изявленията, посочени в биографията. Тя не може да носи отговорност за тях“, казват още адвокатите.

Меган Маркъл

Getty Images

Докато Саманта Маркъл продължава съдебната битка срещу херцогинята, медиите пишат, че нейният баща Томас все още не е намерил общ език с Меган, която иска да види от години. Според данните, жената на принц Хари няма намерение да се сдобри с него.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?