1553

Сексскандалът се разгаря! Емрах спал с баба, видя женска мъст

За гушите се хванаха бившите гаджета Теди Александрова и Емрах Стораро, научи HotArena.

Чалга изпълнителите бяха заедно от близо година и половина. Разделиха се заради възрастовата граница и различни интереси. Когато бяха заедно, най-младият Стораро бе на 18, Александрова на 30.

 Месеци по-късно бившите партньори се засипват с обиди и със сигурност кавгата им ще продължи дълго. "Съжалявам с душата си, че бях с такъв човек като теб", обявява Теди.

Войната между двамата започна от изказване на младия музикант. Според него бившата му приятелка пуска измислици за новото му гадже. В някои медии се появи информацията, че настоящата половинка на Емрах Стораро има профили в секс сайтове и се предлага за пари.

"Няма да се учудя, ако Александрова е платила за тези фейк новини. Тя е една баба", казва Емрах. Бившата му половинка не му остана длъжна.

По думите й благодарение на нея Емрах е станал популярен. Теди Александрова напълно отрече, че си е изцапала ръцете с клюки и интриги, и се чувства обидена от обвинението на Емрах.

Блондинката уточни още, че създала най-големите хитове на младия изпълнител, за които не е получила й стотинка. Александрова сподели, че Тони Стораро е дал мъжката си дума и поел ангажимент да заплати дължимото до броени дни. Чалга фурията твърди, че всяка песен е на стойност 7000 лв. или общо 21 хиляди. „С тази баба си бил в едно легло година и половина“, завърши Теди Александрова.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Циганска

Циганска

06.04.2022 | 09:22

работа. А това недоразумение не ми прилича на мъж.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?