49

Сексскандал тресе кралското семейство в Испания! Летисия въртяла любов с роднина

Любовен скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралицата Летисия, Хейме Дел Бурго, твърди, че е имал афера с Нейно величество, преди да се ожени за сестра й Телма Ортис Рокасолано.

Твърдението идва от книгата на Хайме Пеньофиел „Летисия и аз“, която ще излезе през февруари 2024 г. В нея Дел Бурго обяснява, че имал афера с Летисия след сватбата с крал Фелипе VI през 2004 г., съобщава Daily Mail.

Дел Бурго, който беше женен за Телма от 2014 до 2016 г., разказва, че се е срещнал с Летисия през 2000 г., а аферата им започва още преди да се срещне с Фелипе.

Предприемачът твърди, че е планирал да предложи брак на Летисия през 2002 г., когато тя го отрязала, заявявайки му, че има връзка с „неизвестен политик“.

Дел Бурго казва още, че романтичната връзка продължила и след брака на бившата телевизионна водеща с тогавашния принц, като двамата си разменяли „снимки, видеоклипове и текстови съобщения“. Дел Бурго обаче твърди, че Летисия е приключила предполагаемата им връзка през 2011 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Алилко Гърбавия от Бяла Слатина

Алилко Гърбавия от Бяла Слатина

07.12.2023 | 22:11

И в България така правим. Може да не сме аристократи, но си ебкаме балдъзите...

Отговори
3 0
По принцип

По принцип

07.12.2023 | 18:20

висшата аристокрация се размножава помежду си. В резултат масово се раждат деца с генетични отклонения, като най-разпространеното е слабоумие.

Отговори
4 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?