3906

Секссимвол на "Фермата" тайно стана татко СНИМКИ

Оказва се, че Петър се е оженил за чаровната си половинка Елена, която има екзотични корени

 

Секссимволът на "Фермата" - Петър, е станал тихомълком баща. Пилотът, който бе блян за много жени преди 4 години с участието си в риалити формата, се похвали сам, че е родител. Стори го на рождения ден на половинката си, която също показва за първи път.

Оказва се, че Петър се е оженил за чаровната си половинка Елена, която има екзотични корени. Церемонията е била скромна. Двамата просто са подписали в гражданското и присъстват само най-близките им. Булката дори не е с рокля за най-важния ден в живота си, пише  "България Днес".

"Честит рожден ден, щастие", пише Петър под фотосите на него и жена му Елена.

На друг от кадрите се вижда как половинката на Петър е до бебешка количка и леко я побутва.

С жена му на сватбата

"Да разбираме, че сте станали родители. Честито", пише приятел на пилота под кадъра.

Петър се залюби с Елена преди повече от две години. Пилотът на самолет криеше връзката си и не показваше любимото си момиче в социалната мрежа.

Преди се хване с Елена, Петър имаше бурен романс със силиконовата бомба Антония. Двамата се запознаха във "Фермата", но любовта им пламна едва след края на снимките.

Половинката на Петър и бебешката количка, в която е първородната им рожба

Въпреки че пътува постоянно заради работата си на пилот, Петър все пак намира време и за семейството си. Той изцяло е променил начина си на живот и вече е сложил край на безкрайните купони. Разбира се, за това вина има новата му жена.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?