3906

Сексоложка с безценни съвети: Ето как да съблазните желания мъж

Сексоложка с безценни съвети: Ето как да съблазните желания мъж

 

Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност. Много от тях бързат да направят успешна кариера и да се реализират. Вярно е, че в отношенията с мъжете прекалената инициатива може само да навреди.

 

 

Психологът-сексолог д-р Анастасия Панова разказа как да се държи една дама, за да заинтересува представителя на силния пол.

„Според специалиста не можете да „дърпате одеялото към себе си“ - по този начин лесно можете да отблъснете мъжа. Той все още е доминиращ в по природа. 

Така че е по-добре да му оставите правото да взема решения. Инициативата е възможна за мъжа. По-добре да се направи без натиск“, уточнява сексоложката.

„Идеален пример е да речем едно пътуване. Ще заминете някъде, но къде, кога, с какво, къде ще отседнете – оставете на мъжа да реши. Така ще се чувства важен, а и ще има усещането, че е направим нещо важно за вас“, даде пример Панова.

„Ако за първи път излизате с даден мъж, но искате да има и следващи срещи, то е важно да следвате конкретни три правила“, казва сексоложката.

Първо, трябва да сте искрени и честни. Не трябва да носите маска и да се преструвате на нещо, което не сте. Важно е да се позиционирате така, както се чувствате.

Освен това не давайте съвети и препоръки, освен ако не сте помолени (особено на първа среща). Уважавайте мнението и действията на мъжа. В противен случай – сватба няма да има.

И третото правило е да проявявате интерес към партньора си. Експертът обясни, че за да започнете да излизате, е важно да изберете правилното място и обстановка. 

Например, за вас е важно мъжът да обича да чете, може да отидете да потърсите своя принц в книжарница или изложба. Там можете да започнете разговор за определени книги и следователно да се запознаете.

Специалистът дори даде практични съвети как да започнете комуникация. Например, вие сте в книжарница и не можете да вземете том от висок рафт - помолете мъж да помогне. Тук можете да попитате за неговите предпочитания към книгите.

Приблизително същото може да се направи в галерията. Например, възхищавате се на една и съща работа. Това е подходящ момент да се запитаме защо харесва такъв тип мъже.

Същото важи и за комуникацията в Интернет. Преди да изпратите съобщение на човек, най-добре е първо да проучите неговия профил и интереси. Ако се интересувате от нещо общо спокойно може да започнете разговор на тази тема, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
И това

И това

10.02.2024 | 08:04

Кой западен специалист го препоръчва .

Отговори
2 0
Напращела мома

Напращела мома

09.02.2024 | 15:23

Днес мажове нема!Епилирани,тунинговани,алкохолизирани,дрогирани самовлюбени мачовци..,..

Отговори
5 1
БАБА ЦОНА

БАБА ЦОНА

09.02.2024 | 12:32

НИЙ ОТ НАУКА МНОГО НЕ ОТБИРАХМЕ ОТ БАБИТЕ ЗНАЕХМЕ ЗДРАВ К.Р ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?