71

Сексимвол ли? Лъсна срамната тайна на Виктор ВИДЕО

Косата на Виктор Стоянов се превърна почти в главен герой по време на любовното реалити "Ергенът" в социалните мрежи. Феновете му твърдяха, че той си е правил трансплантация, но други яростно отричаха такъв вариант. Клип в YouTube разкри истината за косата, в която много жени искат да заровят пръсти.

На кадрите Виктор обяснява как за него външният вид е изключително важен и е забелязал оредяване на косата си. Поради тази причина е решил да се подложи на трансплантация в столична клиника. Любопитното е, че клипът е качен малко след завръщането на Ергенът и компания от снимките на шоуто в Турция, като най-вероятно той се е подложил на процедурата не много преди старта на предаването.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мамино

Мамино

25.05.2022 | 23:26

лигаво гейче.

Отговори
1 1
Дара

Дара

25.05.2022 | 23:25

Това са фасети, поставени на негови зъби. Всеки, който иска да изглежда добре след 30 може да си направи. По този начин дълго се запазват и неговите зъби. Плешивите злобари завиждат и за косата. Браво на човека. Лично аз не го харесвам, доста е състарен.....

Отговори
2 1
Буца

Буца

25.05.2022 | 19:38

Това шоу свърши вече , стига с този измисления . Вече не е интересен , кой се интересува косата му каква е истинска или присадена.

Отговори
6 0
Лена Бориславова сексуален хищник от село

Лена Бориславова сексуален хищник от село

25.05.2022 | 17:47

Бах го в ергена. Плешив и без зъби. Косата му чужда.И зъбите му не са негови.... ерген за чудо и приказ. Кой знае какво още му е менте.

Отговори
7 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?