1553
Следвайте ни

Секси зайче излезе от костюма: Мария е разкрита СНИМКИ

viber icon

Заекът е поредният участник, който напусна предаването „Маскираният певец“. Той загуби вота на зрителите от Гъбарко, Самурая и Перлата. Така, в крайна сметка зрителите видяха кой се крие под ушите на сексапилния костюм.

Това беше телевизионната водеща Мария Игнатова, както мнозина прогнозираха. Тя не успя да изненада нито публиката, нито детективите от панела. Всички от тях – Алекс Раева, Азис, Владо Пенев и Марта Вачкова, казаха в синхрон, че именно русата господарка на ефира е отпадналият участник.

До спекулациите, че Игнатова е Заекът се стигна, след като й се наложи да направи дистанционно изпълнение. Мнозина смятаха, че това се дължи на факта, че водещата е на меден месец след сватбата си с Ивайло Цветков-Нойзи. Въпреки това Игнатова разкри, че първите дни след венчавката със съпруга й са изкарали под карантина.

„Първо мислех, че ще падна с костюма, защото главата е много тежка“, разкри водещата, като се пошегува на свой гръб, че е изглеждала по-добре с маската.

„Знаех от самото начало. Но тя беше много креативна с оправданията“, заяви пък Алекс Раева, която е близка приятелка на Игнатова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Буца

Буца

31.10.2021 | 18:53

Вместо да купуват по интелегентни и образователни предавания . Те купили правата за тази глупост . Мъчих се да гледам но за 10 минути . Само толкова и то от първия сезон.Има къде по интелегентни неща за гледане . И какви са тези родители който и децата завели да гледат това .

Отговори
1 0
Алито от София

Алито от София

31.10.2021 | 09:57

Това,, секси "зайче е разкъсвано от всички вълци

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?