1553

Секси тигрицата: "Игрите" ме спасиха от ужасяващо предложение

Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5" Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал. Последната оцеляла жена от сезон 5 беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа интересни истории от участието си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите.

Дени шокира с интимна тайна и признание, че й се е разминало на косъм нещо ужасно в личния живот, което не искала да й се случва. Пред водещата Ива Иванова Денислава разкри, че е благодарна на Мартин, че я е отстранил. Причината е, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с който е била обвързана, е той щял да ѝ предложи брак на последната сбирка при водещата Ралица.

 

Последната оцеляла жена в "Игри на волята" сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. Денислава намекна, че с Иван Рълев не са обвързани в момента.

Бившата волейболистка разказа, че в момента един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов - Елвиса ѝ е тежко обиден. В “След Игрите” тя дава повече информация за пререканията между тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?