3906

Секси икономка! Красавица с моделска визия чисти и пере в дома на Лили Иванова

Примата бе много привързана към ексдомашната помощница Мария, която тази година навърши 73. Заради напредналата си възраст на жената се наложи да напусне

 

Лили Иванова вече си има нова икономка. Легендарната певица е поверила грижите за луксозния си дом на столичната улица „Оборище“ на  25-годишна красавица. Девойката имала моделска визия, издават запознати с тайните на Лилиния „двор“.

В съсловието предполагат, че младата домашна помощница е била препоръчана на изпълнителката на „Ветрове“ от най-доверените й млади музиканти от нейното обкръжение. Освен любимия музикант на поп иконата - Ангел Дюлгеров, в него влизат нейният импресарио, пиар, личен асистент и душеприказчик Николай Недков, както и персоналният й шофьор. Последните двама били на възраст около и малко над 30-те и Лили се чувства изключително подмладена в тяхната компания. Сега тандемът вече се превърнал в триумвират с назначаването на 25-годишната хубавица за икономка на естрадната легенда, пише „България Днес“.

 

С назначението младата жена е уцелила шестица от тотото, коментират близки на певицата. Добре известно е, че Лили винаги помага на своите икономки, дори и след като те вече са минавали в графата „бивши“.

 

Примата бе много привързана към ексдомашната помощница Мария, която тази година навърши 73. Заради напредналата си възраст на жената се наложи да напусне, още повече, че на два пъти влиза в болница и й предстои бъбречна операция. Налегнаха я и битови проблеми. Само преди два месеца Мария загуби и дъщеря си, покосена от най-коварната болест. Бившата икономка на Лили се появява в дома на култовата певица по препоръка на сестра й Магда. Двете са били години наред колежки в Дома за престарели ветерани на културата и изкуството в столичния кв. „Захарна фабрика“. Лили останала толкова доволна от честността, лоялността, дискретността и трудолюбието на Мария, че редовно я обсипвала с подаръци и я препоръчвала и на свои именити творчески партньори в гилдията. Така Мария започва да помага в домакинството и на маестро Тончо Русев, а след кончината му запазила добрите си отношения с неговата вдовица, която също й правела подаръци.

 

Новата млада икономка не е единственото ново назначение в домакинството на Лили Иванова.

В началото на годината певицата уволни шофьора си, защото й поискал по-висока заплата. Замени го с млад мъж с идеално сресана назад коса, който бил натоварен с функцията не само да я вози, но и да й купува продукти и стоки за бита, разкриват приближени до поп иконата.

 

Славеят от Лудогорието ползва 24-часова охрана и никой не може да попадне в покоите й, преди да е минал „цедката“ на гарда, който дежури на входа на кооперацията. Напоследък при вечния глас на България зачестили визитите на братя Аргирови. „Гостуват й през ден“, твърдят съседи на Лили.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?