3906

Сексфурията вече е омъжена: Не коментирам как бебето ми дойде при нас с Цветин, отсича Камелия

Камелия: Не ви засяга как бебето ми дойде при нас с Цветин! 

 

Фолкпевицата Камелия няма намерение да коментира как е станала майка. Тя и вече законният й съпруг Цветин се радват на син, след като с години се бориха да станат родители.

Хитовата изпълнителка неведнъж е споделяла за перипетиите, през които е трябвало да мине, включително болката и отчаянието си след загубата на няколко бременности. Появата на малкия Баян бе голяма изненада за феновете й, като съвсем логично любопитството последва първоначалната радост и вълнение.

 

"Начинът, по който съм станала майка и как бебето ми дойде при нас, не ви касае. Важно е то да е живо и здраво", коментира Камелия наскоро в отговор на въпрос от фенове дали синът й е плод на ин витро.

Звездата на фолка не разкрива тайната как е станала майка, но вметва, че бракът им с Цветин е бил необходима крачка по пътя към сбъдване на мечтата им да станат родители, пише bgdnes.bg.

 

Певицата и половинката й са съпрузи от осем години, което стана ясно сравнително скоро.

"Просто по пътя да имаме дете в една ситуация поискаха от нас да имаме брак. Тогава Цвети реши, че явно няма да е нашият път, защото не сме женени, но аз казах, че това няма да ни спре", сподели Камелия. Тогава любимият й я питал три пъти: "Ти сериозно ли?". Ками отвърнала с "Да". После се обадили на приятели, които им станали свидетели. Камелия и Цветин подписали набързо в гражданското, но имат желание да направят и голяма сватба. Певицата иска да се види като булка, но това ще стане по-късно, като поотрасне Баян.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
11 коментара
На снимката

На снимката

24.02.2024 | 20:14

Виждам две отвратителни създания . За нас чалгарите и техните деца са хора най Долна класа .

Отговори
2 1
до вие сте болни злобни хора

до вие сте болни злобни хора

24.02.2024 | 20:13

Да ми ядеш лай...ната простачко .

Отговори
3 0
до вие сте болни злобни хора

до вие сте болни злобни хора

24.02.2024 | 20:12

Да ядеш на всички ХЕЙТЪРИ ФАЛОСА МИРИЗЛИВ ЧАЛГОПИТЕК ДРИСЛИВ . ЩЕ ОЛЮЕМЕ ПО ТАЯ ТЪП...А ЗАДРЪСТЕНА Чалгарка колкото искаме. И ако обичаш се хвани за палците че надървения кон идва . Да ти го мушне.

Отговори
2 0
Буца

Буца

24.02.2024 | 20:05

Сурогатна майка Украйна срещу заплащане да го износи . Така се е появило. И тая не ми се вярва , да го гледа има си бавачка . И гикоро дете ще слуша чалгия от малко ужас за неговите уши. Като порасне ще се срамуваш от нея със сигурност.

Отговори
2 1
До Вие сте болни

До Вие сте болни

24.02.2024 | 14:45

Да го лапаш бе ЧАЛГАР прост.

Отговори
3 0
Вие сте болни злобни хора и много завистливи

Вие сте болни злобни хора и много завистливи

24.02.2024 | 09:56

Как може да сипете толкова помия по факт,че двойка си има детенце?!Не сте хора бе!

Отговори
4 2
До Вие сте болни

До Вие сте болни

24.02.2024 | 14:45

Ние виждаме ,че в казана истината къде видя помия освен в твоето изказване . Истината е , че това са чалгопитеци ЕЛЕМЕНТАРНИ СЪЩЕСТВА И ДЕТЕТО ЩЕ РАСТЕ ТАКОВА ПРОСТО И ЕЛЕМЕНТАРНО. ТАКА ЧЕ ще плюене , сереме и пускаме помия върхо чалгарите с най голяма удоволствие . И по твоя коментар ще пищщщкаеме може и на главатати ако искаш. А за по хубаво ще пуснем един екск..ремент миризлив . Чалгарите стават само да го дух..ат като вас .

Отговори
2 2
Сатанайл до вие сте болни злобни хора

Сатанайл до вие сте болни злобни хора

24.02.2024 | 20:10

Това е износено от сурогатна майка срещу заплащане ,Украйнка ,че тука е забранено. Тая даже не знае как се сменят пелени вот къде мозък в чалгопитек има си бавачка . Докато тресе задни части по кръчми и механи за безгръбначните фенове . И щом я харесвате сте мекотелоюпалгар , просто елементарно същество , задръстеняк , отпадък , селянин , загубенячка , Амеба , чехълче, плужек, червей ,мухлясал фалос .

Отговори
2 1
Хеви Метъл

Хеви Метъл

24.02.2024 | 08:02

Безмозъчен прост ЧАЛГОПИТЕК и отглеждане на дете . Ужас за детето ще си остане просто и елементарно като мама и тати . По точно тези само ще го отгледат ако могат ,че с тези мало....умни мутри стават само за ...........

Отговори
3 3
Анти чалгар

Анти чалгар

24.02.2024 | 07:59

Горкото детежще слуша от малко просташка пародия на музика наречена ЧАЛГА . И елементарно кръчмарско държание .

Отговори
4 3
Горкото дете

Горкото дете

24.02.2024 | 02:48

Ще види майка си булка.

Отговори
7 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?