1553

Секс бомби на 90-те взривяват "Дизайнер на годината"

Най-сексапилните дави на България ще подгреят тазгодишното издание на конкурса „Дизайнер на годината“. Той ще се състои на 25 април в хотел “Хилтън“.

Организаторите на събитието ”Асоциация на модните агенции в България” и „Милениум Арт Ивентс“ са си поставили за цел да представят и наградят изявени български фирми и имена в сферата на дизайна, както и да открият и поощрят млади таланти, които ще получат не само награди, но и възможността да участват в международни събития. Те ще бъдат избрани в различни категории от компетентно жури, съставено от преподаватели, журналисти, дизайнери, представители на бизнеса и др.

Първото издание на „Дизайнер на годината“ е организирано през 1996 г., в сферата на модата. През годините са отличени редица изявени дизайнери - Фани Пападополу, Албена Александрова, Мариета Славчева и много други. 

През 2008 г. с подкрепата на  сдружение „Феймъс“ и „Нашата Красива България“ са включени още две категории - „Интериорен дизайн“ и „Графичен - WEB дизайн“.  Сред първите отличени фирми и имена с тази награда са арх. Калин Диков, арх. Васил Маркелов, арх. Юри Ангелов, „Камелия Дизайн“, в. „Нощен Труд“, ТВ7, „Санома Груп“ и др.

В тазгодишното издание ще бъде добавена и още една категория - „Продуктов дизайн“.  Водещи на събитието са Боряна Баташова и Леда Виденова.

В отделните категории ще се представят едни от най-изявените фирми и дизайнери. В категория „Мода“ ще бъдат показани тоалети на водещи дизайнери, а на подиума ще дефилират популярни модели и носителки на титлата „Мис България“. 

Изненадата на вечерта ще е участието на популярни топ модели от 90-те. Сред тях са Елена Ангелова-Мис България 99, Мария Кавлакова, Стела Огнянова-Мис България 94, Мария Георгиева, Огняна Режмунд, Цветелина Бранкова и Мария Райчева.

Победителите ще получат почетен плакет „Дизайнер на годината“, предметни награди, една от които е телефон Galaxy Z Fold5.

 

 

            

 

 

 

 

 

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?