Следвайте ни

Секс бомба давала уроци на наглеца от „Откраднат живот“ СНИМКА

viber icon

Секси актрисата Лилия Маравиля е подготвила Филип Буков да кандидатства в НАТФИЗ. Това призна пред Мон Дьо актьорът, който влезе в ролята на наглия доктор нефролог от „Откраднат живот“.

„Тренирах бокс, Лилия Маравиля също тренираше. Един ден отидох при нея и й казах, че искам да стана актьор. Тя прие да ми помогне да кандидатствам, но ме предупреди, че не е педагог. Явих се и ме скъсаха на трети кръг. Тя обаче ме окуражи, че все пак съм се справил добре. Изпрати ме в Младежкия театър при Малин Кръстев, където посещавах съботно-неделна актьорска школа. До кандидатстудентския изпит не бях стъпвал на сцена. Втората година отново ме скъсаха. Реших да се пробвам само още един последен трети път и за щастие се класирах – това беше и последният клас на Стефан Данаилов. Най-важният урок, на който ни учеше Мастърът, е да бъдем добри хора. Той помагаше на всеки и мразеше дребнавостите."

Лилия Маравиля

Колкото до ролята си в "Откраднат живот", Филип Буков е повече от убедителен: "Стефан Данаилов казваше, че е най-сладко да играеш лошия герой. Когато напусна снимачната площадка, мигновено излизам от ролята. Дори в почивките между дублите, аз съм себе си.

Не мога да се възприема на екрана. Странно ми е, сякаш съм друг човек. Аз съм от хората, които смятат, че трябва да прегърнеш идеята, а не Егото. То може да те спаси от влиянието на неподходящи хора."

В живота си актьорът е тъкмо обратното на д-р Хаджихристев, когото умело пресъздава. "Страхувам се от изкушението да избера лесния път и да се проваля. Страхувам се да водя обикновен начин на живот. Страхувам се да умра скучно – на легло от хронична болест например или от старост", откровен е до болка Буков"./show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?