Следвайте ни

Седмичен любовен хороскоп 3 - 9 май

viber icon

Овен

Поради позицията на Слънцето и Сатурн, който сега се движи през вашия 11-и дом на приятелството, може да се почувствате леко изолирани. Слънцето пътува и през сектора, отнасящ се за приходите, което означава, че е възможно да предпочетете спестяването на пари, вместо излизането с приятели. В края на седмицата Венера бавно ще премине в знака Близнаци, който сега оказва влияние върху вашия комуникационен сектор. Говоренето за любов с партньора или друг специален за вас човек ще изпълва сърцето ви с хубави емоции.

Телец

До края на тази седмица планетата на любовта – Венера, ще продължава да се движи през вашия знак. Все още имате златна възможност да използвате силите си на привличане, за да получите това, което искате в живота и в любовта. Ако сте необвързани, великолепната връзка между Венера и Плутон ще ви даде своята подкрепа за нови контакти. Обвързаните представители на зодията ще се радват на задълбочаване на връзката. Очакват ви хубави мигове, насладете им се.

Близнаци

Ако се намирате във връзка и напоследък сте имали проблеми с любимия човек, то в първата седмица на месец май може да работите в посока на тяхното изглаждане. Венера все още се движи през вашия 12-и дом на равносметката, желанията, които не сме изказали, положителния растеж. Тя ще бъде под мощен ъгъл спрямо Плутон. Цялата тази енергия може да помогне да поставите едно по-добро ново начало на връзката ви. Но след няколко дни Венера ще премине в знака на Близнаци, което ще донесе още ползи за любовта ви, а самотните също няма да скучаят.

Рак

Времето, прекарано с приятели тази седмица, не само ще ви носи приятни емоции, но и ще ви помогне да видите колко невероятна може да бъде истинската любовна връзка. Венера, която сега оказва влияние на вашия сектор на приятелството, ще бъде под великолепен ъгъл към Плутон – планетата на трансформацията. Обвързаните Раци може да имат прекрасни моменти с партньора си. Тези от вас, които търсят своята сродна душа, ще се чувстват и ще бъдат по-привлекателни, силни и вярващи, че скоро мечтата им ще се осъществи.

Лъв

Разговорите с партньора ще бъдат ключови за вас тази седмица. Те ще ви заредят с позитивизъм, ще повишат самочувствието ви, но от друга страна, любимият човек може да обещае повече, отколкото може да ви даде реално. Затова е важно да не се чувствате обременени по някакъв начин, че се опитват да задоволят величието ви като на представител на зодия Лъв, за която това е характерно. Самотните ще се радват на подкрепата на Венера и ако имате познат или приятел, към когото изпитвате емоции, то може да започне задълбочаване на взаимоотношенията ви.

Дева

Любовта е приключение за вас, Деви! Венера все още се движи през вашия 9-и дом на растежа, на откриването. Това ви позволява да мислите мащабно, когато става въпрос за вашия любовен живот и как искате той да се развие. Тази седмица любовната планета ще бъде под добър ъгъл спрямо Плутон, който сега е във вашия любовен сектор. Това създава пламенни преживявания за обвързаните представители на зодията. За търсещи своята половинка, планетите също са подготвили хубави изненади.

Везни

Ако досега сте задържали своите чувства към някого, то тази седмица може да ги разкриете. Възможно е да се чувствате така, сякаш вашият любовен потенциал е блокиран. До събота Венера ще бъде в позиция към Юпитер, което ще ви предложи значително раздвижване на събитията. Обвързаните Везни ще могат да задълбочат взаимоотношенията си, съсредоточавайки се върху това как най-добре да разпределят съвместни финанси за нов дом или семейни разходи.

Скорпион

Венера все още се движи през сектора на връзките ви, а хармоничните вибрации във вашата любовна връзка са във въздуха. С любимия човек ще ви бъде по-лесно да предадете един на друг вашата дълбока привързаност, без да се чувствате прекалено уязвими или несигурни. Самотните Скорпиони може да имат еротична среща тази седмица. Транзитът на Венера в Близнаци ще ви позволи да бъдете по-отворени за възможностите в любовта и секса.

Стрелец

Стрелците ще размишляват дълбоко върху историята на връзката си. Може би забелязвате някакъв модел, свързан с даването или вземането на повече, отколкото заслужавате? Изключителната ви щедрост и това, че получавате малко в сравнение с това, което давате не е здравословно за една връзка. Също така е негативно взимането само от половинката ви, без да давате, защото това може да я изтощи. Без значение какъв е текущият статус на връзката ви, Венера ще окаже влияние върху партньорския ви сектор, което ще подобри много от любовните въпроси.

Козирог

До събота Венера ще се движи през романтичния ви сектор, а това означава, че все още се намирате в един от най-добрите цикли по отношение на любовта. Без значение дали търсите нова любов или сте във връзка. Също така Венера ще бъде под великолепен ъгъл към Плутон, който вече е във вашия знак. Ако в този период започнете любовна връзка, тя може да бъде трансформираща живота ви, но и да увеличи емоциите ви по много дълбок начин. Обвързаните Козирози ще се радват на прекрасни емоции с партньора си.

Водолей

През първата седмица на месец май може да се почувствате самотни и изолирани по отношение на любовта. Темата тук е ограничението, а планетата, която стои зад това чувство, е Сатурн. Слънцето, което се намира във вашия 4-и дом на емоциите ще бъде в позиция срещу Сатурн, създавайки разочарование по въпросите за любовта. Може би имате страхове, които създават определени блокажи. Хубавото е, че Венера ще помогне любовният ви живот да се отвори.

Риби

Мислите ви са запълнени с въпроси за любовта. Венера ще бъде в тригон с Плутон – планетата на силата и дълбочината, която е във вашия сектор на приятелството. Ще успеете да се изправите срещу всякакви проблеми и да премахнете всякакви емоционални блокажи, които ви пречат да изразите вашата любов. Това ще окаже положително влияние както на тези от вас, които имат връзка, така и на търсещите любов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?