2374

Седмицата започва с проблеми и интриги за три зодии

ОВЕН

Очаква ви спокоен ден, през който може да изоставите рутинните задачи и да се заемете с нещо по-интересно. Малко вероятно е да се наложи да променяте плановете си, поради неочаквани събития. Може да възникнат нови идеи и почти веднага ще може да ги обсъдите с хора, на чието мнение държите. 

ТЕЛЕЦ

Опитайте се да запазите самообладание в началото на деня. Това не е най-подходящия момент за общуване – може да бъдете разбрани погрешно, а дългите разговори и дискусии може да доведат до излишни спорове и конфликтини ситуации. Втората половина на деня ще бъде по-приятна.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде натоварен, но това ще ви харесва. Има шанс да се справите със задачи,  които дълго време са останали нерешени. Ще разберете как да действате по-рационално и ще намерите свой път към целта. Смелите експерименти ще бъдат успешни. Вероятни са добри новини. 

РАК

Денят със сигурност ще донесе изненади. Неочаквани събития ще повлияят на вашите планове. Днес е добре да се съсредоточите върху по-интересни неща, а решаването на някои рутинни задачи може отложите. Ще бъде лесно да се разбирате с другите, а среща ще ви донесе много положителни емоции.

ЛЪВ

Опитайте се да не се тревожите за дреболии и да не мислите твърде много за проблеми, които все още не можете да разрешите. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси, особено ако преди това са предизвикали спорове. Съсредоточете се върху неща, които наистина ви интересуват. 

ДЕВА

Днес трудности и проблеми ще ви съпътстват на всяка крачка. Ако ще правите нещо отговорно и важно, бъдете готови да работите усилено и да положите немалко усилия. Постоянството ви ще доведе до добри резултати. Пътувания могат да се окажат добър, начин да релаксирате. 

ВЕЗНИ

Няма нужда да бързате днес. Със сигурност ще постигнете всичко, което сте намислили. Не взимайте важно решение, преди да проучите нещата добре. Консултация с близките, също ще ви бъде от полза. Може би ще бъдете насочени към нещо, което не сте забелязали. Новина ще обърка някои от плановете ви.

СКОРПИОН

Не отлагайте важните разговори. Днес ще бъдете изслушавани и ще можете да постигнете взаимно разбирателство с всички около вас. Чувствайте се свободни да предложите нещо необичайно или да споделите идеите си. Ще получите солидна подкрепа. Неочаквани доходи ще ви донесат финансова стабилност.

СТРЕЛЕЦ

Посветете този ден на полезни дейности. Заемете се с това, което сте отлагали дълго време или върнете се към неща, които не сте могли да завършите. Днес си струва да се възползвате от подкрепата на звездите за решаване на важни въпроси. Малки затруднения,  няма да повлияят на настроението ви.

КОЗИРОГ

Опитайте се да не се тревожите. Спокойствието и самоконтролът днес ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи и да постигнете успех във всичко, което предприемате. Приятели ще ви дадат полезен съвет, който ще ви е от голяма полза. Денят е идеален за семейно мероприятие.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще говорите за идеите си по такъв начин, че всеки да иска да помогне в реализацията им. Със сигурност ще намерите нови партньори. Ще бъде лесно да се сприятелите с тези, които харесвате. Доста вероятно е и началото на романтична история. Семейните въпроси може да изискват повече внимание. 

РИБИ

Денят ще бъде доста натоварен. Mнозина ще искат да разговарят с вас - стари приятели ще ви напомнят за себе си, новите - ще предложат да бъдете повече време заедно, а роднините ще искат да обсъждате планове. Дребни въпроси ще изискват внимание и сред тях може да има и такива, които не търпят отлагане.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?