1939

Сеч в NOVA: Какво ще се случи с панелистите в "На кафе"

Нещо ново предстои в сутрешното шоу за домакини на NOVA, което отдавна трябваше да предприеме стъпката, за да задържи зрителите си

Екипът панелисти на несменяемата Гала е пред промени. Както останалите предавания на Нова телевизия, така и „На кафе“ се мести в ново студио, което предполага и по-сериозно обновяване. Днес Гала се появи в ефир и каза нещо, което подсказва, че тъкмо натам се е запътило нейното предиобедно шоу.

 

Водещата първо представи двете „нови попълнения на панела“, както каза самата тя – Владо Николов и Гергана Змийчарова, която пък съвсем скоро ѝ беше гост в рубрика за пътешествия.

 

„Вие винаги сте ми в сърцето“, каза Гала на колегите си развълнувано. Думите ѝ прозвучаха като признание преди предстояща раздяла. Те всички се направиха на на разстроени от думите ѝ. „Ау, че подло!“, изкоментира с фалшив гняв Дарин Ангелов.

 

Промените в предаването на Гала са назрели отдавна, защото еднаквия декор и повтарящите се лица и еднотипните диалози между тях са омръзнали дори на тези, които харесват „На кафе“. Все пак е много трудно да се каже кой ще бъде сменен –  Дарко, Патрашкова, Ромина или Блажев, които със сигурност постигнаха повече слава и известност в предаването, отколкото са си представяли. Другият панелист, певецът Юли Константинов, в последно време не се появява в ефир, което може да се окаже за постоянно.

 

Засега обаче няма никаква официална информация за промени в екипа на „На кафе“, който е в долу-горе същия състав септември 2021 година. По темата за смяната на панелистите няколко пъти е имало спекулации, но не е последвало нищо. При всички случаи решението ще е на Гала, която продължава да е една от най-големите звезди на Нова телевизия, пише vihrogon.bg. Самата тя пък често обича да се шегува в „На кафе“, че може да бъде свалена от ефир, като провокация към верните си фенове, които винаги реагират остро на подобна възможност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Анка Паланка

Анка Паланка

19.03.2023 | 00:14

Тия отдавна са изтъркани плочи.

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

18.03.2023 | 12:32

И да ги сменя пак вече е изтъркано и банално шоу за бабички

Отговори
4 0
ха ха ха

ха ха ха

18.03.2023 | 10:00

Много отдавна изчерпано сутрешно предаване.Гледат го само роднините им,но и това не е много сигурно.

Отговори
7 0
Сигурно

Сигурно

17.03.2023 | 19:51

и тях ще ги арестуват.

Отговори
3 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?