Следвайте ни

Сценарист на Слави вбеси Камен Донев

viber icon

Камен Донев изглежда е изпаднал в сериозна сатурнова дупка около своя 50-и рожден ден, който отбеляза миналата седмица. След като подлуди Военния театър заради новия спектакъл, в който участва там – „Сирано дьо Бержерак”, актьорът успя да се изпокара и с Би Ти Ви и в частност – с екипа на предаването „Преди обед”. Той бе поканен в студиото му, за да даде интервю във връзка с юбилея си, но си тръгна без предупреждение по средата на живото предаване.

Скандалът в Би Ти Ви е станал заради преките включвания в „Преди обед” от президентството във връзка с консултациите преди връчването на мандат за сформиране на правителство. Това стана в понеделник – денят, за който бе планирано и гостуването на Камен Донев в предаването. Това е бил втори опит за интервю с него, обясниха водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Първият път, в който е трябвало да гостува, е бил на рождения му ден – 15 април. Точно тогава обаче бе първото заседание на новите депутати и интервюто отпаднало заради прякото предаване от Народното събрание. Отложили го за понеделник. „Сега пък ще имаме прекъсвания на предаването заради консултациите в президентството. Дано Камен Донев не ни се разсърди много!”, казаха в ефир Деси и Сашо.

Надеждите им обаче се оказаха напразни. Камен Донев не само че им се разсърди, но и напусна студиото без предупреждение, оставяйки екипа да се чуди с какво да пълни екранното си време. От началото на своето интервю актьорът изглеждаше мрачен, нацупен и недоволен. Настроението му се подобри, когато включиха в ефир неговият бивш съквартирант от студентските години Христо Мутафчиев, който разказа весели случки от общото им минало. Около две минути след финала на този разказ обаче последва прекъсване за изявление от президентството на партия „Има такъв народ” на Слави Трифонов. С кратко изказване се включи сценаристът Тошко Йорданов, което вбесило Донев. При обратното включване от студиото той не беше на мястото си, нямаше го и колегата му актьор Сашо Кадиев, а Деси Стоянова, вероятно за да пълни време, преразказа това, което зрителите току-що бяха видели, докато камерата я показваше в близък план.

Според  „Уикенд”, Донев се е вбесил, че спират интервюто му заради сценарист на Слави Трифонов. Малко по-рано актьорът обясни, че не се интересува от политика и гледа с пренебрежение на всички политици. Фактът, че първото му гостуване в „Преди обед” е било провалено заради политическа тема, а второто – прекъснато отново заради политика, го накарал да си тръгне, без дори да дава обяснения. Защо Кадиев също е излязъл, не е ясно. Вероятно е искал да се извини на колегата си от името на предаването. На Деси и ко-водещата Рая Пеева се наложи да импровизират, за да напълнят предаването след като Донев го напусна. Те се включиха с готварска рубрика, планирана за по-късен час.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

д-р Герев

д-р Герев

28.04.2021 | 08:45

Поздравления г-н Донев! Точно така се прави! Аз бях в същата ситуация преди пет години в канал 1! Все още има много по-стойностни неща от политиката! Респект!

Отговори
1 0
Царят е гол

Царят е гол

25.04.2021 | 17:00

Донев е олицетворение на съвременното КИЧОЗНО изкуство. Азис и в народна носия си е пак Азис. Безсмислени скечове с просташки нарцисизъм, достигащ до садизъм над зрителите.

Отговори
26 14
не съм чувал

не съм чувал

25.04.2021 | 16:56

Много важно, кой е тоя Камен?

Отговори
17 14
Док

Док

25.04.2021 | 15:50

Ако беше включване на Борисов от Банкя щеше да остане.Гаранция

Отговори
25 29
Мдаа

Мдаа

25.04.2021 | 15:38

Абе, тап сайт сте. А знаете, ли че кокошката на баба вчера за цял ден не снесе нито едно яйце. И що не го отразихте това грандиозно не случило се събитие не мога да разбера. Затова казвам отново тап сайт сте.

Отговори
14 14

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?