Следвайте ни

Събота е подходяща за работа за 3 от зодиите

viber icon


В събота може да чертаете планове за бъдещето си или да се оставите на ленността, пропилявайки някои важни за вас възможности. Ако проявите достатъчно инциативност и активност, днес ще имате възможност да реализирате свои очаквания свързани с финансовите ви дела. Не бива да очаквате чудеса, но чрез работа или бизнес ще може да постигнете успех. В събота някои от вас ще бъдет изненадани от неприятна новина свързана с човек, когото познават. Вероятно това ще има връзка с неприятното развитие на сложен здравословен проблем. В събота обърнете специално внимание на разговори, предложения или информация, която ще получите от жени родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Днес може да се ядосате на глупаво, прибързани действия на момче или млад мъж, който с лекота пропилява важен за себе си шанс. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде един непредсказуем, но интересен ден за вас. Може да ви се наложи неочаквано да купите цветя или подарък, свързан със събиране по специален повод. Днес бъдете отзивчиви към молбите на свои родственици, които ще имат нужда от вас. Това ще бъде благоприятен ден за годеж или сватбено тържество. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде един благоприятен за работа или бизнес. Днес могат да възникнат нови възможности или нови идеи, чиято реализация ще бъде успешна за вас. Днес ще получите полезна за вас новина свързана с човек, с когото имате професионални контакти. Новини от финансов характер не са изключени, но те ще касаят събития, които тепърва предстоят. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате важни разговори с хора от семейството си. Възможно е да възникне необходимост да вземете важно решение свързано с родственик. Днес мнозина ще насочат вниманието си към ангажименти или събития в живота на роднина, който живее в друго населено място. Новите приятелства или романтични запознанства с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева ще изискат по-голяма отговорност, стабилност и внимание, ако искате да задържите този човек до себе си. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще бъдете недоверчиви към предложения, които ще получите от страна на ваши приятели. Всъщност във всичко това ще има нещо хубаво, което ще можете да реализирате през следващата седмица. Мнозина ще бъдат в очакване за събиране или среща. Ако имате финансови проблеми, днес ще възникне една добра идея за реализиране на по добри доходи в личния ви бюджет. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?