3906

Сбогува се със стоте бона: Кенан си тръгна със сълзи: Ето кой е последният финалист във „Фермата“

Сбогува се със стоте бона: Кенан си тръгна със сълзи: Ето кой е последният финалист във „Фермата“ 

 

Здрава битка определи последния финалист във "Фермата", а шампионът на сезон 9 ще стане ясен в петъчната вечер.

Един срещу друг в елиминационен двубой се изправиха Кенан Асил и Костадин Велков. По регламент те трябваше да минат през няколко игри, носещи различен брой точки. Общо се разиграваха 15 точки и този, който пръв събере 8, печелеше битката.

 

Торнадото Коко е на финал, „Фермата“ изпрати със сълзи Кенан

 

На старта по-добър в коването на мост се оказа 33-годишният фермер от Дулово Кенан, който дръпна с 2:0.

След това дойде игра, в която двамата минаваха препятствия с чували, вързани за кръста им, като трябваше да източват и пренасят с тръба и уста течност от бъчва до дамаджана. Наградата за продължаващото точно 7 минути съревнование бе три точки. Кантарът на Кенан показа 2,595 литра, а този на футболиста Костадин - 3,385, и така той обърна резултата до 3:2.

Последва игра за една точка, на която съперниците трябваше да показват знания на алманаха. Синът на бившия футболист и треньор Антон Велков се представи много по-добре и така дръпна с 4:2.

Кадри: bTV

 

Игра №4 бе кръстена "Тунел, кошове и вързопчета", а наградата тук не бе никак малка - четири точки. При успех тук Коко печелеше, тъй като щеше да събере осем точки. Кенан тръгна много силно и направи добро трасе, след което на сцената излезе Велков. Той се справи по-добре, беше същинско Торнадо, и така с 8:2 се класира за финала.

Двамата изградиха много близко приятелство във "Фермата" и заради това Костадин се разплака, когато Кенан си тръгна, пише bgdnes.bg.

Така на финала в петък ще се изправят последните петима представители на племето "Елбетица" - Андрей Стефанов, Георги Георгиев, Емилия Георгиева, Линда Бонева и Мартина Сергиева, и последният от "Канатица" Костадин Велков.

Наградата е 100 000 лева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?