1939

Създадоха магазин, направен изцяло от сняг

Шведската автомобилна компания Polestar направи нещо, невиждано до сега. Има приблизително 130 Polestar "пространства" по целия свят. Но този, който ще ти покажем днес е наистина уникален. Брандът отвори първия си шоурум, който е направен изцяло от сняг, пише div.bg.

Вдъхновен от минималистичния дизайн на централата на компанията в Гьотеборг, Швеция, pop-up магазинът се намира в Рованиеми, Финландия в рамките на Арктическия кръг. Това е втората локация на Polestar Space в страната и е достатъчно да се каже, че шоурумът предлага уникално изживяване на клиентите на Polestar, макар и за кратък период от време.

Компанията е използвала около 3000 кубически метра сняг от местния ски курорт Ounasvaara за изграждането на куба. "Постройката" е висока 12 м със стени с дебелина от 2 м. Завършването на проекта отнело шест седмици, включително две седмици строителство.

Брандът предлага тест драйв на близката снежна писта, докато самата кола е изложена в куба рамо до рамо с ледени скулптури, изработени от местни артисти.

Снежното пространство Polestar вече е отворено и ще приема посетители до 26 февруари 2023 г. Снегът, използван при изграждането на магазина, трябва да бъде върнат при източника си след посочения период.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?