Следвайте ни

Сайт за поздрави се превърна в хит сред малки и големи

Средната цена на една честитка е 70 лева

viber icon

Знаменитости предлагат да запишат видео поздрав срещу определена сума. Това е най-новата мода, която буквално превзе интернет пространството. Сайтът voiz.bg е събрал цял каталог от родни звезди, които могат да честитят рождения ден на вашите близки. Въпросните честитки се заявяват около 5 дни преди това, а изпълнителя поздравява от името на поръчителя в рамките на 30 секунди. Разбира се това удоволствие не е евтино. 

Проверка на „Марица“ показва, че цените варират от 15 до 1000 лв. „Най-скъпият“ поздрав може да отправи „Лудият репортер“ – Дани Петканов. Той иска „скромната“ сума от 1001 лв., но щом има предлагане, значи явно има и търсене. На второ място се нарежда Ненчо Балабанов, като имитаторът на Бойко Борисов би честитил на близък за вас човек срещу 295 лв. Призовата тройка се допълва от Коцето и Фънки – 200 лв. Поздравите са строго индивидуални, като всяка знаменитост си има своя запазен номер. "Мен, честит рожден ден от две поетични души - Коцето и Фънки! Да не се отървеш от здраве, затова ще вдигнем един тост за теб, приятелю! Айде да отпием една глътка!", се казва във видео на Константин и Димитър Ковачев. 

В каталога на сайта могат да бъдат открити всякакви известни и безизвестни лица от различни сфери. От плеймейтки като Жанета Осипова и Джулиана Гани през певиците Луна и Рени, та чак до футболист номер едно на България – Димитър Илиев. Явно платформата е успешен начин за родните знаменитости да препечелват на гърба на феновете си, особено във време на пандемия. 

Любопитно е, че една от най-големите звезди в сайта е еротичния модел – Вели Георгиева. Тя отправя доста пикантни и провокативни поздрави и то срещу 15 лева. В момента пищната дама се е отбелязала със статус „в почивка“. Явно интересът към нея е наистина голям и се очаква цената за поздрав да се повиши. 

Похвално е, че собствениците на сайта са решили да отделят 10% от сумата на всеки поздрав за благотворителност. 

Франк Воща

Франк Воща

Сътрудник

Франк Воща е завършил "Журналистика и Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски". Занимава се професионално с фотография от над 10 години. Работил е в БНТ и редица ПР агенции.   Още

Коментари (3)

Батко ти

Батко ти

22.03.2021 | 19:17

Вели георгиева може да ви поздрави с една отвертка ;)

Отговори
2 0
Мони

Мони

22.03.2021 | 17:42

Балъци винаги ще има.. Да дадеш 1000лв на олиг.френи Да те поздравят колко трябва да си комплексиран ????

Отговори
8 0
Стеф

Стеф

23.03.2021 | 00:55

Докато има балъци ще има и тарикати

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?