1553

Съвсем изперка! Хари говори с майка си чрез врачка

Принц Хари прибегнал до услугите на врачка, за да се свърже с покойната си майка. Това признава самият той в своята мемоарна книга. Spare излезе на пазара на 9 януари, като оттогава се коментират усилено шокиращите признания на представителя на британския кралски двор, който се отдели от него, за да живее по-спокойно, пише "Тялото".

Преди години по-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна се запознал с жена, която му се представила за медиум и го убедила, че има способността да говори с хора в отвъдното. Тя го уверила, че е получила съобщение от покойната.

Врачката разказала на Хари, че Даяна е щастлива от факта, че той вече живее живота, който тя не могла да постигне, а именно да бъде свободна. И добавила, че именно това тя искала за децата си.

В книгата си Хари пише, че очите му се насълзили, когато чул думите на жената. Тя от своя страна продължила, че отгоре майка му усеща неговото объркване и това, че е тъжен, защото е отритнат от собственото си семейство след заминаването в САЩ.

Ясновидката разказала на Хари, че Даяна е видяла внука си Арчи, по-скоро е била свидетел на негова беля:

„Майка ти казва... украшението. Майка ти казва... нещо за коледна украса? На майка? Или баба? То пада? Счупено? Арчи се опитва да го поправи. Майка ти казва, че се е изкикотила“.

Хари разяснява, че Арчи бутнал елхата и счупил висулка с лика на неговата баба.

Врачката накарала принца да се усмихне като казала, че майка му много се забавлявала на станалото край елхата с нейния внук. „Събрах счупените играчки и ги изхвърлих в кофата за смет, като през цялото време си мислех: Това е странно“, пише той.

По настояване на Меган Маркъл, синът на Чарлз III започнал терапия. На един от сеансите той занесъл любимия парфюм на Даяна и това му помогнало доста, за да се справи с мъката си.

„В началото вдигнах капака, подушвах дълбоко. Като таблетка LSD“, пише той.

Въпросният парфюм носи името First (Van Cleef & Arpels) и струва 125 долара. Неговият аромат включва основно нотки на зюмбюл, роза, жасмин, кехлибар и сандалово дърво.

„Четох някъде, че обонянието е нашето най-старо сетиво и съответства на това, което преживях в този момент – образи, издигащи се от това, което чувствах от най-първичната част от мозъка ми“, разказва още принц Хари.

Освен любимия аромат на Даяна, нейният син пише и за запомнящия се одеколон на неговия баща. Става дума за Dior Eau Sauvage, който помни от нощта преди смъртта на майка си през 1997 г.

Говорейки за характерните нотки в мъжкия аромат, Хари казва:

„На цветя, с нотка на нещо грубо, като пипер или барут... Беше направено в Париж. Така пишеше на бутилката. Което ме накара да се замисля за мама“.

Само за ден след пускането ѝ, от книгата на принца бяха продадени цели 1,4 млн. копия, което си е истински рекорд. Става дума за покупки, направени от англоезичните читатели във Великобритания, Съединените щати и Канада.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Скоро

Скоро

23.01.2023 | 08:11

ще влезе в лудница. Освен това е грозен, комплексиран и глупав.

Отговори
1 0
Туй щото

Туй щото

22.01.2023 | 22:54

Хари е наследил ума на баща си.

Отговори
1 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?