1939

Съветите на Ванга за привличане на пари и късмет в дома ви

Баба Ванга за много хора е национално богатство, а толкова години след смъртта ѝ думите ѝ продължават да се сбъдват

Пророчицата знаеше неща, които ние дори не можем да си представим. Малцина обаче знаят, че Ванга не само е предсказвала бъдещето, но е давала практически съвети на нуждаещите се. Включително и как да привлечем късмет и просперитет в къщата. Ето някои от тях.

Със светена вода
За да постигнете състояние на постоянен просперитет, използвайте светена вода. Обиколете с нея цялата къща по посока на часовниковата стрелка, като поръсите всички ъгли, стени, прозорци и врати "на кръст". Кажете следните думи: "Светена вода, изпрати на мен и всичките ми роднини, къщата ми и стените, прозорците и вратите просперитет. Амин".

С хляб
Гледайки хляба, кажете: "Господи, ти нахрани гладните с хляб. Нахрани и семейството ми. Направи ни пълноценни, върни ни късмета. Нека парите да дойдат при мен. Обещавам да ги харча разумно. Амин". След това изяжте парчето хляб.

Между другото, според Ванга, парчета хляб не трябва да се оставят да престояват на масата. В противен случай ще загубите щастието. Дори мухлясалият или остарял хляб не трябва да се изхвърля в кошчето. По-добре е да се даде на животни или птици. Тогава в къщата ще цари просперитет, пише happy-woman.bg.

Специални съвети за паричен късмет
Ако искате да постигнете късмет и просперитет във всичко, всяка сутрин, ставайки от леглото, първо поставете десния си крак. И стъпете в двата чехъла едновременно.  

За да дойде късметът в къщата, използвайте талисмани под формата на монети от други държави. Само че трябва да са сребърни.

Нямате търпение да настъпи "бяла серия" в живота ви? Пренаредете мебелите в къщата за новолуние. Всичко ще се промени към по-добро.

И не споделяйте с никого вашите реални печалби и доходи. С изключение на най-близките хора. Любопитството и завистта на непознатите блокират потока на парите.

И последният съвет - можете да броите пари, да давате или взимате назаем само преди обяд. В противен случай те ще престанат да се трупат в къщата.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Четец

Четец

24.10.2022 | 22:29

Интересно, Ванга няма препоръки как Марица да се отърве от простотията. Изглежда, че това е невъзможно с тези редактори.

Отговори
2 0
Българин

Българин

24.10.2022 | 22:12

Ма той умрял ма хвърли го на кучетата.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?