49

Сътресения след финала на "Един за друг": Зрителите взривиха мрежата заради двойката победител СНИМКА

Финалът на третия сезон на „Един за друг“ беше грандиозен, запомнящ се и с неочакван победител.

Последното предизвикателство – „Четири сезона“, тества силата на волята и издръжливостта на влюбените участници.Четири двойки се бориха със зъби и нокти за победата и паричната награда. А финалисти се оказа двойката, която никой не очакваше и съответно разпали страстите в социалните мрежи. 

Симона и Борислав се справиха най-добре в играта и демонстрираха самообладание отвъд предела на човешките възможности. Семейството с две деца си извоюва първото място в най-романтичното предаване в телевизионния ефир и със собствени сили успя да спечели 74 081 лв.

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това докато пазят баланс върху подвижна платформа, без да се отделят един от друг за секунда и държейки 15-килограмова чанта.

Четвъртото място в надпреварата заеха Теодора и Генади, които първи слязоха от подиума, а бронзът отиде при Гергана и Радослав. Подгласници на победителите станаха Поля и Димитър, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Най-голямо спокойствие и сила на духа запазиха Симона и Борислав, които стоически успяха да издържат най-дълго и да вземат победата.

„Чувството е неописуемо, не можем да го осъзнаем все още! Участието ни в това предаване беше много емоционално. „Един за друг“ е най-интересното нещо, което ни се е случвало в живота. Тепърва излизайки ще започнем още повече да чувстваме какво сме преживели тук – емоции, любов, приятели и грижа към другия. Най-важното е, че никога не загубихме себе си и останахме такива каквито сме. „Един за друг“ е нещо нереално и прекрасно! Благодарим на всички!“ – коментираха големите победители Симона и Борислав своето участие в „Един за друг“. 

„Вие сте единствените, които успяха да преодолеят всички 45 предизвикателства, пред които ви изправихме. В тях нееднократно победихте собствените си страхове, научихте безценни уроци, опознахте неподозирани черти от характера на любимия си човек, открихте такива у самите вас и се убедихте, че вашият партньор е най-силната ви опора. Сигурен съм, че тези изключителни мигове ще останат един от най-ярките ви спомени в живота. Благодаря ви, че участвахте в голямото романтично приключение „Един за друг“!“, коментира чаровният водещ на предаването Емо Чолаков, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Критик

Критик

20.05.2022 | 18:42

Аз в това не виждам никаква романтика . Не съм го гледал само малко откъси и това ми стигаше зада не гледам.Поредното промиване на мозъци , поредното тъпо предаване купено от някоя западна тв . Поредния бо.......к в ефира.

Отговори
4 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?