3906

Същински скелет! Ивайла Бакалова съвсем се стопи, вижте миската по бански СНИМКИ

Миската не крие, че е получавала редица заплахи и се страхува за сигурността на семейството си, но това няма да я спре да се бори срещу корупцията. Видимо обаче Бакалова е започнала да жертва не само нерви и психика, но и физическото си състояние

 

Кожа и кости е станала 43-годишната Ивайла Бакалова. Макар че роди преди по-малко от 2 години, Мис България 2001 показа зашеметяващо тяло по бански. А според някои – дори твърде кльощаво.

Бакалова си позволява силно изрязан бански, какъвто малцина жени биха си помислили да облекат. Освен плоско коремче без никакви следи от бременност, впечатление правят слабите й крака и задни части, пише Intrigi.bg.

 

Близки до Ивайла разкриват, че делата срещу мъжа й Веселин Денков се отразяват зле на психиката й и тя почти не се храни. Откакто Денков бе арестуван на границата преди няколко години, Бакалова не е спирала да води съдебни битки, като направи и серия публични разкрития срещу ключови имена в политиката.

Миската не крие, че е получавала редица заплахи и се страхува за сигурността на семейството си, но това няма да я спре да се бори срещу корупцията. Видимо обаче Бакалова е започнала да жертва не само нерви и психика, но и физическото си състояние.

Припомняме, че мъжът й Денков бе арестуван през 2021 г. на граничен пункт "Калотина" заради разследване на Антикорупционния фонд. В последствие Бакалова публикува тайни записи, от които се чува как адвокат Емил Писков, бивш служител на ГДБОП и ДАНС, Мартин Божанов-Нотариуса, й искат 100 000 лева за освобождаването на бизнесмена.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?