3906

Сашо Кадиев с тежко признание: Какви ги e вършил с хубавото Иве още докато e бил женен

Сашо Кадиев направи тежко признание. Влюбил се в Ивелина още докато бил женен за танцьорката Таня

 

Александър Кадиев се влюбил в моделката Ивелина Чоева, докато все още бил с Таня Тончева, с която имат дъщеря Катерина. Това призна самият той преди дни в онлайн предаването „Искрено и лично” на Миглена Ангелова. Актьорът, който 12 години водеше „Преди обед” с Деси Стоянова по Би Ти Ви, веднага си признал за възникналите чувства у него към моделката. Таня приела спокойно новината. И все пак имали разриви, скандали и размяна на обиди, като във всяка двойка в раздяла, в крайна сметка днес Сашо и Таня са в добри отношения.

 

„Трябва да направя семинари по тия въпроси, защото много хора явно не го разбират”, коментира 40-годишният актьор с типичното си чувство за хумор. Според него заслугата за успешната раздяла, след която могат да се поставят основите на приятелство, е взаимна. Затова Сашо Кадиев изтъкна проявата на разбиране от страна на Таня. Въпреки това, разлъката им коствала много. И на двамата не им било леко тогава, защото били заедно близо 10 години. Наложило се всеки да промени изцяло живота си, но притесненията и на двамата били свързани най-вече с дъщеря им, кръстена на известна си баба – актрисата Катерина Евро.

За раздялата на Сашо Кадиев с Таня Тончева се заговори малко преди да тръгнат слуховете, че има връзка с модела Ивелина Чоева. Актьорът срещнал за първи път с красавицата малко преди пандемията в Би Ти Ви. Ивелина гостувала в предаването „Преди обед” и явно е направила силно впечатление на Сашо, защото не след дълго той вече бил влюбен в нея. Не пазил дълго чувствата си в тайна от Таня. Всъщност й казал почти веднага.

„Влюбих се в Ивчето и просто го казах. Отидох и го казах – на масата. Казах: „Таня, искам да ти кажа нещо. Аз се влюбих в друга жена, обичам нея и искам да бъда с тази жена”, разказа Сашо Кадиев пред Миглена Ангелова. При това признание Таня направила кратка пауза, след което му казала: „Ами, Сашо, щом така ще си щастлив...”. И двамата си дали сметка, че „тези неща насила не стават”, а най-важно е дъщеря им да се чувства добре, да расте в спокойна среда на любов и щастие, да вижда, че родителите й са в добри отношения.

Когато Сашо и Таня се разделили, Катерина била на 5 годинки. „Ако ние сме разклатени, целият й свят е разклатен”, коментира актьорът. Той и вече бившата му половинка, като повечето двойки, имали скандали и преди и след раздялата си. С времето и от опит си дали сметка, че детето им страда от влошените им отношения. „Имали сме натрупани обиди – и тя към мен, и аз към нея. Някак си и двамата като че ли избираме, продължаваме да избираме да не копенсираме тези обиди”, сподели Кадиев. Той допълни, че с Таня разбрали, че няма смисъл да задълбават във връщането на обидата, защото само се нанасят вреди на всички. Така че проявявали разум и винаги мислели, преди да реагират.

Разбирателството между Сашо и Таня и нейното с новата му половинка, която вече му е и годеница, не е само на думи. Още през лятото на 2021 г. тримата изненадаха с общи кадри от морето. Сашо, Таня, дъщеря им Кати и Ивелина позираха за снимките усмихнати и прегърнати, както и в ресторант на плажа, малко преди да се насладят на обяда си. „Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Майната му на eгото!”, написа Сашо тогава в инстаграм към снимките, за които позира с дъщеря си, майка й и настоящата си любов.

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева живеят заедно от доста време, сгодени са и планират сватбата да е тази година. „Той е първата ми осъзната любов”, казвала е Ивелина за връзката си с актьора. Сашо пък призна пред Миглена Ангелова, че иска дете от моделката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тоя пък

Тоя пък

29.01.2024 | 19:28

Кой беше . А сетихсе носеше шарени чорапи и тиранти в Босфор тв . И говореше глупости.

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?