71

Сашо Кадиев побесня в ефир, Деси Стоянова се стъписа СНИМКА

Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен факт и то не от вчера. Никой не би предположил обаче, че точно тази тема ще го предизвика да реагира повече от бурно, докато води "Преди обед" с Деси Стоянова.

Тези дни синът на Катето Евро подскочи като ожилен и изрази възмущението си, след като чу информация за смъртни случаи на деца, които изпълнявали предизвикателство в Tik Tok. Яростта на Кадиев се оказа толкова голяма, че се наложи колегите му в студиото на bTV да го успокояват.

Фокус във въпросното предизвикателство е да се приспиш, като си спреш дъха. Да, не четете грешно! А следствие на него вече има случаи на загинали деца в Щатите и в Гърция. И вместо възмущението на Сашо да бъде от естеството на това, което се иска в играта, то смая с реакция в нейна защита!

Кадиев припомни, че подобни опасни експерименти не са от вчера. Преди време имало и мания за катерене на високи места, а също и за стоене пред влака, за изяждане на лъжица канела, с която принципно човек може да се задуши, както и за дъвчене на перилен препарат в капсули.

 

Според актьора и тв водещ тези, които практикуват такива предизвикателствау спокойно могат да бъдат определени за "идиоти". Колежката му Деси Стоянова пък коментира, че социалните мрежи не са измислили опасните игри, но децата чрез тях ги научават.

"Това, всъщност, е естествен отбор – по-глупавите отпадат", изцепи се Сашо Кадиев, от което екранната му партньорка Деси и гостите в студиото леко се стъписаха, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Кпсс

Кпсс

20.05.2022 | 17:51

М.мка му да е.а на тва ко.еле гнусно,долно,скапано,да е.а и б.клука му, скапана мъ.ша,отпадък........

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

19.05.2022 | 21:34

Само човек без съвест и образование и с егото ,че е прочут с едно тъпо предаване може да се изкаже така. Да вземе да се натъпче с веро , прах за пране , канела ,захар и други боклуци и да се метнеш пред някои булдозер.

Отговори
2 0
Хаджи

Хаджи

19.05.2022 | 19:03

Този неграмотен дебил, като майка си, няма ли най- после ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ от екран !!????? И майката и сина само ОТБЛЪСКВАТ зрителите на БТВ!!! Не гледаме предаванията с тяхно участие...

Отговори
6 1
Ко да го прайш

Ко да го прайш

19.05.2022 | 16:57

Педерунгел. Отвратителен е като майка му.

Отговори
9 1
Критик

Критик

19.05.2022 | 16:16

Само необразован човек и дебил може да се изкаже ,така просташки . Този да опита канела и капсула прх и даде задържи дишането и да се качи на последния етаж на някой блок и да се разходи с вързани очи.

Отговори
11 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?