3906

Сашо Кадиев: Искам Васил Найденов да ми е... ВИДЕО

Сашо Кадиев: Искам Васил Найденов да ми е...

 

Забавно видео публикува в Инстаграм актьорът Александър Кадиев. На него се вижда как той е заедно с голямата звезда на българската музика Васил Найденов. По време на видеото майка му Екатерина Евро решава да влезе и тя в кадър, пише blagoevgrad24.bg.

"Хора, какъв голям късмет изкарах, седя до Васил Найденов и г-жа Евро, седя до големите звезди на България за последните 50 години, казва Сашо Кадиев.

 

 

"Ей, тоя ни изкара връстник на папата", отговаря Кеца. "Ти сега ще искаш Васил Найденов да ти стане баща", казва Катето Евро. "Искам, но той не иска", отвръща Сашо.

"Не съм казал такова нещо", изтърсва шеговито Васил Найденов.

Забавното видео се харесва на почитателите, които не спестяват добрите си коментари: "Великолепни сте и тримата! Саше, обожавам чувството ти за хумор". "Значи...така се смях, много сте готини"."Любими сте ми - Васко е най-голямата звезда в България - вечен". " Много яко видео! Голям смях, голямо настроение!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Али

Али

26.11.2023 | 07:45

Васил Найденов не може да ти бъде баща защото е болен от една срамна болест.Ако искаш аз мога да стана баща и вайка ти ще остане много доволна от дълбоката задна оран.

Отговори
1 0
Седи си Саше

Седи си Саше

22.11.2023 | 14:00

Никой няма да ти ги вземе,все пак са стари хора,на кой им трябва такива,с татуировки,с дипломи с лудост,все тая и с локалнки и филета,да не забравим!

Отговори
1 0
Романов

Романов

22.11.2023 | 09:19

Е, много си прост Саше!

Отговори
2 1
Блякккк

Блякккк

21.11.2023 | 11:23

А стига с този де вече е никой.

Отговори
6 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?