3906

Сашо Кадиев иска да върже красивата Ива: Моли се да му роди дете

Сашо Кадиев иска да върже красивата Ива: Моли се да му роди дете

 

"Тази година искам да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи заедно. В интерес на истината тя никога не ме е дразнила с нищо, аз вероятно нея. Всеки ден се боря за любовта й. Тя е като паднал ангел до мен, доста самостоятелна, живяла е до Бъкингамския дворец и в момента е дошла да търпи нарциса в Кокаляне. "Това призна актьорът Александър Кадиев в подкаста на Миглена Ангелова.

 

За първи път той разголва душата си, като обяснява надълго как се е разделил с майката на дъщеря си Катерина.

 

"Трябва да направя семинар по въпроса как да се разделим с партньора приятелски. Необходими са двама. Когато се влюбих и го осъзнах, на вечерята останахме с Таня и й казах: "Влюбих се в друга жена". Тя реагира много спокойно: "Ами, Саше, щом с нея си щастлив..." Даде си сметка, че насила хубост не става", признава Сашко.

 

Той не отрича, че все пак са имали натрупани обиди двамата, но никога не са си крещели пред детето. "Не сме опитвали да компенсираме чрез него. Имало е и счупени чинии след раздялата, да. Кати беше на пет тогава, не е отделен човек от нас и знам, че се нуждае от двама родители, за съжаление ще й е трудно да го разбере това, но опитваме нищо да не й липсва", казва Кадиев.

 

 

 
По отношение на работата и участието му в "Преди обед" Кадиев е категоричен: "Почувствах, че се изчерпвам тотално. Изведнъж сякаш спрях да се развивам и ми стана досадно. И реших, че нещо трябва да променя. Така се върнах в моя първи дом - МГТ "Зад Канала", споделя Сашко. В момента му е по-трудно да запомня дълги текстове, свързани с театъра, но смята, че бързо ще навакса и ще влезе във форма.

 

"Май след прекарания COVID съм почнал да забравям бързо. Сега пия гинко билоба за паметта", смее се и допълва: "Е, аз все пак не съм амбициозен, нямам стратегически приятелства. За тази година съм си поставил за цел освен в личния си живот да ми се случат хубави неща, да играя в киното - психопат. Искам да съм сериен убиец, който е прекрасен човек в живота. И дори режисьор съм си избрал - Мартин Макариев. Освен това ще си напиша две пиеси - едната ще е стендъпкомедия и аз ще играя, а в другата ще участвам с майка ми - Катето Евро", признава актьорът.

За грешките в живота си Кадиев споделя, че най-много се молил на Господ да му прости действията спрямо собствения му баща.

"Той беше много силен човек. Помня една случка, много важна. Купиха с майка ми машини за майонеза, много скъпи, технология някаква и всичките пари там. Но ги прецака майсторът и майонезата се разваляше бързо. Така той фалира, а аз вместо да съм му подкрепа, дуднях: "Ето виж, сега не можеш да ми купиш нищо хубаво", подигравах му се. Той се разплака. Дълги години след това съм се упреквал, исках му прошка. Е, да, той ми прости, но това ми е останало в главата още. Та сега съм много внимателен с близките си - тях сякаш най-често искаш да уязвиш, да ги смачкаш, а на тях се дължи и твоето духовно оцеляване", прави заключение Сашо Кадиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Буца

Буца

24.01.2024 | 13:17

И този кой беше ,че нещо не се сещам, с какво е известен. ?!!!!

Отговори
3 0
Задължително

Задължително

24.01.2024 | 13:16

Го местиме и отминава ме сводката за тоя досаден преекспониран , субект.

Отговори
3 0
Европеец

Европеец

24.01.2024 | 11:16

мамин сашко е лигаво човече добре че е майка му дупедавка да го урежда

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?