Следвайте ни

Сашо Кадиев и Деси удариха десетката: Прототип на Св. София става водеща в "Преди обед"

viber icon

В първия за сезона ефир предаването „Преди обед“ представи новите попълнения в екипа си и техните рубрики. 

Сред тях е емблематичното телевизионно лице Радина Червенова, която освен всичко друго е и „Мис Телевизионен чар 1998“, както и прототип на 8-метровата статуя на Св. София в центъра на столицата.

Последната новинарска емисия, която Радина води на „Сан Стефано“, е на 3 юни 2018 г. 

Днес тя стана част от „Преди обед“ с думите: „Прекрасни сте! Винаги съм ви гледала с удоволствие. Благодаря за посрещането! Винаги се притеснявам преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се пестя емоционално и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои грешки в ефир“,  сподели Радина Червенова. 

На въпроса дали са верни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров, Радина отговори така: „Това е минало, вчерашна новина. Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря Анастасия. За човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В семейството има щастлива новина“. 

В този момент в студиото на „Преди обед“ влязоха двете дъщери на Радина – Десислава Николчева и Анастасия Каменарова, която разказа за бъдещия си съпруг.

„Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-ти клас. Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми Коко Каменаров за годежа, той се разплака. Беше толкова мил“, сподели Анастасия. 

Ще можем да гледаме Радина Червенова в „Преди обед“ всеки понеделник и сряда, пише Ladyzone.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Мими

Мими

07.09.2021 | 16:53

Що зa глупост,никогa не е билA протопип нA стaтуaтa в софиa,aмa,че глупост,нито е билa некakвa си мис.спрете дa си измислaте!ик

Отговори
0 0
Били

Били

07.09.2021 | 15:48

Деси е прекрасна! Но СашКо дали ще стане мъж някога?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?