Следвайте ни

Сашка Васева стъписа мрежата с тежко признание СНИМКИ

viber icon

Сашка Васева винаги е била откровена до болка, толкова, че понякога дори и най-верните й почитатели не могат да повярват на чутото или видяното от нея.

Дупнишката Мадона, както е популярна в шоу средите фолкпевицата, хвърли страхотна бомба за себе си с тежко признание, което едва не предизвиква драстични обрати в живота й.

"Усещала съм, че съдбата може да се променя, но не от нас самите. Усещах, че на 42 години трябва да родя дете. Това беше много важно за мен, за да удължа живота си. И направих всичко възможно да се появи Христина-Елена. На 42 години раждането беше рисково", споделя в скорошно интервю пред "Уикенд" блондинката. И добавя още по-покъртителни подробности:

"Преди това бях посетила астролог, за да видя как ще протекат нещата. А преди този астролог, бях ходила при няколко гадатели и те твърдяха, че ще умра млада, само на 46 години.

Родих второто си дете с голямо желание и удължих живота си, защото си дадох сметка, че децата ми трябва да растат с майка. Но ми се даде друго изпитание.

На 46, когато трябваше да си отида от този свят, почнах да не виждам с едното око. И ето как стана това. Отидох за участие в една телевизия, а снимките бяха в мазе. Обаче хлопна някаква врата и за половин час останах заключена и на тъмно.

Имам фобия от затворени пространства и много се притесних. Когато излязох на светлина, окото ми беше синьо, защото бях получила вътрешен кръвоизлив от стрес и напрежение. От тогава започнах да си губя зрението".

Признанията на Сашка разбуни бързо страстите в социалните мрежи, където нейни последователи са в пълен потрес от прочетеното.

"Мислила съм дълго по темата. Ако не беше този кръвоизлив, щеше да ме тресне инсулт и наистина да финиширам живота си на 46 години. Не обърнах внимание на случилото си и късно разбрах, че е трябвало да отида на лекар, да пия лекарства, които да разбиват съсиреците и т.н. Ако го бях направила, зрителният ми нерв нямаше да се запуши и нямаше да атрофира както стана на по-късен етап.

На 46 ми бе писано да умра, но аз чух в едно мое притеснено състояние Бог да ми казва: "Ще останеш да живееш". Така и стана. Останах заради децата си на земята, дори и с повредено зрение аз съм им нужна.

Вярно, сега ми е по-трудно да живея, защото не виждам, не чета, не шофирам вече, но съм до сина си и до дъщерята. Те са щастливи, че имат майка. Иначе щеше да им е тежко да растат сами.

Всички пророчества сочеха, че на 46 години ще свърша живота си. Е, останах жива, но платих с цената на зрението си, пише show.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?