Следвайте ни

Съседски войни отровиха живота на Васко Кеца

viber icon

От месеци насам комшии на Кеца пускали жалби срещу него в Столичната община и други институции, за да могат да възпрепятстват прословутия му ремонт и да му попречат да заживее в обновеното си жилище.

„Имам страхотни проблеми с мои съседи, които непрекъснато се оплакват от мен на най-високи инстанции и пускат жалби. Не мога да вляза в собственото си жилище, защото аз се разширих, купувайки съседен апартамент“, ожали се Найденов, пише „Ретро“.

Преди време Васко придоби всички жилища на етажа в сградата, в която живее на бул. „Витоша“ от над 35 години. Кооперацията на популярния певец е на една крачка от НДК. Апартаментът му е наследствен, а постепенно той се спазари и за съседното жилище, тъй като искаше да живее по-просторно.

Изпълнителят на „Адаптация“ преди време поискал разрешение от общината, за да обедини апартаментите, като махне носещите стени. Получил го и реално ремонтът му бил напълно законен. Това обаче не се понравило на съседите му, които се уплашили, че сградата може да падне, и започнали да протестират, пускайки жалби срещу именития певец.

По думите на Васил Найденов музиката компенсира много от неприятните неща, които му се случват. „Винаги в природата има баланс – едното се замества с другото. Аз пък гледам да го заместя – правя гипсови пана, които са класически от едно време. Завършил съм геодезия и картография плюс Консерваторията. Имам познания за гипса и скулптурите. Отглеждам цветя, кактуси, имам нови папагали и нови пеещи птици. Обичам природата и тъй като сме урбанизирани и живея на пъпа на София – на „Витошка“ – трамваят бучи непрекъснато и колите фучат и затова човек трябва да си направи микроклимат“, разсъждава Кеца.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

съвет

съвет

18.03.2021 | 21:18

поне да беше осиновил едно сираче или да се грижи за изоставени дечица

Отговори
1 0
Носещите стени ????

Носещите стени ????

18.03.2021 | 12:55

Как и кой му разрешили да маха две носещи стени ?????

Отговори
4 0
Алоо  Кеца.

Алоо Кеца.

18.03.2021 | 12:20

Буташ носещи стени а? Ами ти променяш паспортните данни на сградата бе майна. А ще извадиш ли нов паспорт на тази сграда. Или само пеещите пиленца и кактусите те интересуват.

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?