3906

Със 7 деца, куп неуспешни връзки и един брак: Бизнесменът Динко Динев вдига сватба това лято

Бизнесменът Динко Динев се реши да вдигне сватба с подгласничка на "Мис България" след 10-годишна връзка

 

Това ще е светбата на годината. Той има в астива си  - 7 деца, пет неуспешни връзки и един брак. Сега предприемачът най-накрая намери половинката си. Сватбеното тържество ще се състои в ресторант "Адмирал" на Марина Диневи на 29 юни.

Разположено в рамките на живописното яхтено пристанище „Диневи” в курортния град Свети Влас, тържеството ще посрещне уважавани гости от цялата страна, сред които бизнес партньори и близки приятели на младоженците.

А подробности около гала събитието вече излязоха наяве. При пристигането си присъстващите ще бъдат посрещнати от двойката пред сложен дизайн на сватбения фон. Ще бъде издигната и голяма сцена, на която известни музиканти да пеят серенади на гостите. За да се осигури хармонична естетика, е установен лавандулов дрескод, като в поканата са посочени четири различни нюанса на лилаво, към които присъстващите да се придържат.


 

След години, в които предпочете да не е в светлините на прожекторите, строителният предприемач Динко Динев отново влиза в светските хроники с новина. На 29 юни бизнесменът ще се ожени за Даниела Неделчева, с която са заедно от 10 години и имат син Борис. 

Динев има седем деца от 5 различни жени, но е сключвал граждански брак само веднъж - с майката на най-големите си синове Димитър и Георги - Нели. Наследниците на клана Диневи са учили в Кеймбридж и участват активно в бизнеса.

 

Дамата, която успя да заведе Динев за втори път пред олтара е третата подгласничка на "Мис България 2013", но впечатлява не само с красотата си, но и с талантите и образованието си. Когато двамата се запознават, брюнетката е на 24 години. Родена е в Бургас и е завършила езикова гимназия, но не спира да се развива.

Красивата дама има магистратура по Психология, на английски език, защитена в Софийския университет, пише dir.bg. Даниела е арт директор в компанията, като управлява Амфитеатър "Арена"  и организира събитията на марината.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?