Следвайте ни

Съпругата на Димо от P.I.F. с разтърсващ разказ за последната им среща

viber icon

Съпругата на починалия след битка с коронавируса Димо Стоянов от P.I.F проговори за неописуемата болка от загубата. "Ако кажа добре, не съм сигурна дали ще кажа истината. Добре, доколкото е възможно", заяви Люба Пиперкова.

Тя разкри и кога е била последната им среща.

"Последната ни среща бе в болницата. Той бе в централна реанимация и ме пуснаха. Аз отидох там с мисия – да му вдигна духа, да му вдъхна кураж. Защото и лекарите казваха, че още малко му трябва на имунната му система", спомня си тя.

Докато бил в болницата, Димо ѝ казал: "Бубе, можеш ли да си представиш, че има хора, които не вярват, че има такъв вирус".

"Мисля, че успях да му вдъхна кураж, защото накрая ме гледаше с широко отворени очи. Той не трябваше да говори, защото всяка една дума беше мъчение за него. Като се прибрах си казах, че е като сбогуване, защото имах само 5 минути да говоря с него. А не трябваше да е сбогуване", разказа тя.

Тя не вини медиците за случилото се. "Всичко, което се случва на хората, не винаги зависи от тях. Аз по никакъв начин не се съмнявам в нито един доктор, който го е лекувал. С чисто сърце мога да кажа, че всеки един е направил всичко възможно. Той изпадна в тази цитокинова буря и имунната система разруши здравите клетки", заяви тя.

Тя благодари на близките си за подкрепата. "Имам огромна подкрепа от всички приятели. Без всички хора около нас, аз нямаше да се оправя. Непосилно е за сам човек", призна тя.

Накрая тя се обърна към всички, които не вярват във вируса: "Трябва малко да се смирим в това време и да подходим с любов и грижа и дори към непознатите. Всеки го кара по различен начин", завърши тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?