Следвайте ни

СЪНОВНИК: Всички сме имали тези сънища, но знаем ли какво означават

viber icon

Сънищата имат ли по-дълбоко значение? Изненадващ брой хора вярват, че отговорът на този въпрос е "да".

Според анкета, почти половината от запитаните, а именно 43% вярват, че сънищата разкриват несъзнавани копнежи и желания. Анализирането на сънищата и тяхното значение, набива все по-широка популярност, като по този начин хората разкриват още повече за характера си, както и мечти, тревоги, желания и стрес, споделя Actualno.

1. Падане от високо

 "Сънуването за падане от височина се случва много често. Това е символ на страх в реалния живот - може би от провал в работата или в любовния ви живот", твърди Ръсел Грант, автор на Илюстрованият съновник. "Падането често изразява нуждата да се оставите повече по течението и да се наслаждавате повече на живота."

2. Ако сънувате, че сте гол на обществено място

Случвало ли ви се е да сънувате, че отивате гол на училище или в офиса? Това е доста чест сън, особено при хора, които страдат от вътрешни съмнения, относно своите способности и особено, когато се страхуват да разкрият своите несъвършенства и недостатъци пред останалите. Нужно е време и доста упоритост, за да се възприемете напълно такъв, какъвто се и да може да разкриете цялата си същност, без притеснения.

3. Ако ви гонят насън

Обичайно, ако ги ви гонят лоши хора в съня, това индикира, че бягате от собствените си страхове или неприятни преживявания. Ако преследвачът ви е мистериозна, неизвестна фигура, това може да представлява детско преживяване или минала травма. Ако сте преследван от някой от противоположния пол, това предполага, че се страхувате от любов или сте преследвани от минала връзка.

4. Сънища, в които ви падат зъбите

 Този сън е дълбоко свързан със суетата и личното възприятие на човек със себе си. Това може да означава, че се притеснявате за своята привлекателност или външен вид. Това може също да означава, че сте загрижени за способността ви да общувате или сте загрижени, че може да сте казали нещо смущаващо.

5. Ако сънувате, че умирате

Смъртта е друга често срещана тема на сънищата и тази, която може да бъде особено смущаваща. Сънуващите понякога преживяват в съня си, смъртта на любим човек или дори сънуват, че умират самите те. Популярните тълкувания на сънища понякога предполагат, че такива отразяват безпокойството от промяната или страха от неизвестното. Такива промени показват, че човек расте и умът започва да се чуди къде е отишла по-младата версия на човека.

Следователно подобни сънища за умиране отразяват един вид траур за неизбежния ход на времето.

6. Сънища, в които ви изневеряват

Такива сънища за изневяра показват проблеми с доверие, лоялност и комуникация във връзката. „Ако вие или вашият партньор изневерите в съня си, един от вас не получава това, от което се нуждаете в момента от тази връзка“, пишат експерти. Въпреки че някои случаи подобни сънища могат да бъдат отражение на събуждащи се страхове от такава изневяра, вярвайте, че подобни сънища вероятно не означават, че съпругът ви изневерява или ще изневери.

7. Сънувате, че летите

Сънища за летене изпитват мнозина. Те могат да бъдат вълнуващи и дори освобождаващи, но понякога могат да бъдат доста плашещи (особено за тези, които се страхуват от височини). Според Тони Крисп, автор на "Съновен тълковник", сънища за летене често представляват две много различни страни. От една страна, подобни сънища могат да представляват чувство за свобода и независимост. От друга страна, те също могат да показват желание за бягство или бягство от реалностите на живота.

8. Ако сънувате, че сте на изпит

Изпити са стресиращи преживявания, в която са направени, за да те изправят пред своите недостатъци. Да сънуваш да се провалиш на изпит, да закъснееш за него или да си неподготвен показва, че се чувстваш неподготвен за предизвикателствата на будния живот. Явяването на изпит в сънищата ви може да разкрие скрития страх от провал. Проучванията също така са установили, че сънищата от този характер са често срещани.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?