49

Самозабравиха се: Участници във "Фермата" скроиха подъл номер, изгоря невинен човек

Охранител на "Фермата" пострада жестоко заради непростим гаф на две от най-силните жени в предаването. От продукцията уволниха мъжа, след като шампионката от шестия сезон на предаването Веселка и рускинята Альона погазиха правилата в стопанството.

Малко преди обяд претендентките за приза от 100 000 лева отишли при охранителя под предлог, че имат проблем с електропастира. От дума на дума успели да го убедят да им даде цигари, защото им се пушело. По договор обаче участниците в предаването нямат право да контактуват нерегламентирано с външни лица, нито да получават информация или материални придобивки от тях.

След „акцията“ на Веселка и Альона от продукцията моментално се намесили, а охранителят бил уволнен. „Чувствам се много виновна! Срамувам се от себе си! Изядохме му хляба на човека!“, разтрепери се бившата конярка от село Борима след драматичната развръзка. Многодетната майка се притесни, че заради неразумното й поведение мъжът е останал без работа и че тя е дала лош пример на децата си. За разлика от нея, Альона не се разкая.

След издънката на двете участнички всички риалити герои бяха лишени от тютюн за три седмици. Очаквано, наказанието предизвика гняв в редиците им, пише Blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Алито от София

Алито от София

09.10.2022 | 15:37

Охранителя не е уволнен, а сигурно преместен на друг обект, Веси е много добро и чувствително момиче, но тази альона е много мръсен руски боклук, как я търпяха, не знам, а имала и мъж, не ми се вярва, но гаранция мъжът и друга жена не е виждал, за да търпи това нищожество е луд

Отговори
1 1
Тв критик

Тв критик

08.10.2022 | 06:18

Поредна селска проява в едно селско предаване за земеделци .

Отговори
10 4
Пепелянка

Пепелянка

08.10.2022 | 13:56

Какво точно разбираш под "селско предаване за земеделци" ? Ти къде,във Versailles ли се подвизаваш? В конюшните?

Отговори
7 6

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?