71

Самотна майка ли? Финалистка от "Ергенът 3" отрича да има деца СНИМКИ

Изтече информация, в която проницателни зрители са забелязали детайли, които разкриват цялата истина за Маги Томова

 

Ергенката Маги Томова отрече, че има деца! "Имаше много спекулации относно това дали имам деца. Повярвайте ми, че ако имах, това щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с гордост", сподели една от фаворитките на Алек Младенов.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната блондинка е самотна майка с дете. Причината за това - снимка, в която Маги е прегърнала едно момиченце. Детето в снимката се оказва, че не е отроче на Маги, а нейна племенница. "Това е Ивая, моята племенница. Имам и прекрасен племенник, но той вече е голям и не иска да се снима с леля си", разказва миската.

Знае се, че 36-годишната варненка е победителката на третия сезон. Изтече информация, в която проницателни зрители са забелязали детайли, които разкриват цялата истина! Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, но без да й се вижда лицето. На екран ясно си личи татуировката й, която по други кадри е разчетена, че е притежание на русокосата дама, която е обвинявана от останалите участнички, че е прекалено възрастна за Алек.

Както вече писахме многократно, до края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му..

Интересно е, че обявената за мама Маги ще се изправя на финала в надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу друга майка - Надежда Вишева, родителка на 9-годишно момченце.

Междувременно се появиха слухове, че постъпката на ергена в края на шоуто, а именно да не си избере победителка, не е случайна. Причината за това бил фактът, че Алек всъщност си имал изгора и хич не си търсел нова жена. За момента няма категорична яснота дали това е така, но форумите на предаването са пълни с подобни твърдения. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо. Мацката до Алек била във форма, около 30-те и блондинка. Произхождала от богато семейство, точно от каквото е й Алек, пише bgdnes.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?