1553
Следвайте ни

Само за мъже: 10 задължителни неща за зимата

viber icon

Коледа е зад ъгъла и в допълнение цялата зимна мода, скрита за последните две години заради пандемията, ви очаква, господа. През 2020 г. прекарахте почти целия сезон по домовете, а сега е време да започнете да се обличате отново. Всички знаехме, че това е неизбежно, но идеята е да носите истински дрехи, а не домашните.

 Ще ви помогнем да върнете самочувствието си, като предложим на вниманието ви няколко интересни и практични базови модела, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви този сезон. А това е краткият списък с 10 зимни задължителни неща, от които се нуждаете.

Пухкави якета

Мъжкият свят също е обсебен от задължителната пухенка този сезон. Това са най-добрите зимни якета, ако не вярвате, питайте някой алпинист колко изолиращи са и издръжливи на студ. Най-добрата опция е гъшият пух или нещо подобно, което ще ви опази, когато духа студен вятър.

Вълнени палта

Похвалихме пухкавите якета, но има много случаи, в които „подпухналата“ горна част на тялото не изглежда подходяща за всеки случай. На помощ идва доброто класическо вълненото палто. То е топло, елегантно и с него ще привличате женските погледи върху себе си гарантирано.

 

Зимни костюми

Ако кариерата ви изисква да носите костюм от две части или ви очаква изискано събитие, не мислете, че каквото и да е комбинация от сако и панталон е подходяща. Ще ви трябва костюм, изработен от материал, който да ви топли. Потърсете изолационни тъкани като вълна, кашмир или смес от двете.

Зимни панталони

Разбира се, същите качества, които характеризират костюмите, се отнасят и за най-добрите зимни панталони. Качеството на тъканта е на първо място (предпочитат се рипсено кадифе, вълна и кашмир), но също така ще искате кройка, която да се съчетава добре с всички останали неща. Панталоните може да са по-тесни или по-свободни, в зависимост от вашите предпочитания. Зимните месеци вероятно не са най-доброто време за прекалено широките модели, не изолират добре.

Плетени пуловери

Може да избирате от жилетки до поло и всичко между тях. Но ако има един стил, който наистина отразява най-много сезона, това определено е богато текстурираният плетен пуловер.

 

Дебели подплатени ризи

Има смисъл дебелите ризи да се свързват с хора, работещи на открито. Платът, от който са направени, не ограничава движенията ви и освен това топли. Особено предпочитани са моделите в карета, които се превръщат в синоним на стил за студено време.

Ботуши

Когато пътят е покрит с 20 см сняг и черен лед е облицовал тротоара, само обувките със здрави гумени подметки, допълнителна изолация и водоустойчива горна част ви спасяват. Това са трите компонента, които трябва да проверите, преди да посегнете към какъвто и да е вид защита за краката си.

Шапки без периферия

Шапките този сезон са обикновено плетени, плътно прилепнали по главата, изработени от вълна, кашмир и здрави памучни смеси. И тъй като са без периферия, те успешно задържат топлина.

Зимни шалове

Шаловете са онзи детайл, който допълва тоалета и през всички сезони можете без тях. Но през студените месеци те са изключителна необходимост. Ще ви трябва такъв, изработен от изолираща студа материя, която ще предпази врата и части от лицето ви от студения въздух.

 

Ръкавици

Макар че имате джобове, това не е достатъчно. Ако дойде една брутална зима, просто се нуждаете от ръкавици. Така че вземете съответните мерки, за да предотвратите замръзването на пръстите си.

Диана Гечкова

Диана Гечкова

Редактор

Диана Гечкова е завършила Славянска филология с чешки език в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като учител в различни учебни заведения. Дълго време е била част от голяма синдикална структура. През 2021 г. се присъединява към екипа на "Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?