Следвайте ни

Само за жени: От какво се страхуваш в любовта ТЕСТ

Как точно реагираш ти в напрегнати ситуации? Кога се проявяват страховете ти? Отговор на тези въпроси ще даде този бърз оптически тест. Достатъчно е само да погледнеш тази илюстрация - първото, което видиш, ще разкрие много за поведението ти, когато си влюбена. 

Какво видя първо?

                                                Силуетът

Ако първо забелязваш силуета на човешка глава, това означава, че страховете ти се появяват още в самото начало на връзката. Чувстваш се много неспокойна, но половинката ти нищо не забелязва, защото ти много добре прикриваш страховете си. Външно изглеждаш силна и безгрижна, а всъщност се притесняваш да споделиш за страховете си дори и на най-близките ти хора, за да не изглеждаш слаба. Каквото и да те притеснява - ти потискаш мисълта за него, но ако не се научиш да споделяш страховете си, има риск да изгубиш любимия си. Нормално е да си несигурна в себе си и точният човек ще прояви разбиране.

                                                   Дървото

Ако първото нещо, което си видяла, е дървото, това означава, че в началото на връзката си доста безгрижна и дори не приемаш нещата съвсем сериозно. Това е така, защото те е страх да се довериш истински, трябва ти време, за да прецениш дали си намерила човек, който заслужава твоето доверие. Въпреки че се държиш така, сякаш не ти пука, дълбоко в себе си ревнуваш половинката си от другите. Искаш да е само твой и след като веднъж си приела, че го обичаш, те е страх да не го загубиш. Помни, че ще трябва да му имаш доверие и да бъдеш откровена за чувствата си.

                                                    Птицата

Ако първо си видяла птицата, това означава, че ти си уверена в себе си и изпитваш притеснение само в началото на връзката ти, докато още не си сигурна накъде отиваш нещата. Когато обаче опознаеш половинката си малко по-добре, безпокойството ти се уталожва. Като цяло ти си човек, който не обича да драматизира излишно и гледаш на живота с ведър поглед, но помни, че не е задължително твоят партньор да е като теб. Ако той има някаква притеснения, не ги отхвърляй с лека ръка, а се опитай да го разбереш.

Източник:  Dama.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?