1553

Само в "Марица": Стриптийз и ревност подпалиха "Кухнята на ада" ВИДЕО

Ще бъде горещ, ама много горещ епизод в Hell’s Kitchen България тази вечер. Градусите ще се вдигнат след предизвикателството на шеф Ангелов към сладкаря от Перник Станислав, който ще сервира разсъблечен на гостите в ресторанта. Всъщност, мачото е от Ямбол, но се мести в миньорския град и отваря малко цехче.

Бизнесът му потръгва, научи "Марица", след като пуска реклама в социалната мрежа на сладкиш, докато го държи гол до кръста. Дамската част избухва в аплаузи.

Така ще е и тази вечер, личи от този КЛИП в Тик Ток. Дама се заглежда с влажен поглед към голия Станислав пред погледа на гаджето. Коментарите отдолу са убийствени. Мъже се заканват, че ще наритат сладкаря, ако им закача така жените. 

Дамите обаче го защитават. Защо на не оплакнат и те очите, след като мъжете се радват на полуголи сервитьорки, хостеси и какви ли още не!

Доброто настроение ще е временно, защото Виктор Ангелов става все по-критичен към готвачите с напредването на играта. И тази вечер поне един от тях може да се раздели с мечтата за победа и наградата от 100 000 лева.

Виктор Ангелов е подготвил нова поредица от забавни кулинарни изпитания за участниците в Hell’s Kitchen България. Те ще вземат участие в забавно караоке, което ще тества певческия им талант. Култовите изпълнения на популярни хитове ще оставят шеф Ангелов без думи и ще вдигнат настроенито в Кухнята на Ада. Уменията на кулинарите след това ще бъдат тествани със своеобразна готварска щафета, която ще изисква добра работа в екип.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Кажете

Кажете

29.03.2023 | 22:46

Само къде търсят,, изявата,,... хахаха.. под някой юрган...!

Отговори
1 0
Айде, ти,, умницо,,

Айде, ти,, умницо,,

28.03.2023 | 20:15

Стани доцент или професор, от всеки готвач става ли шеф, знаеш ли, какво ли знаеш ти пък, дори и онова дето мислиш., че го знаеш и то е,, противно,, шеф готвач има толкова неща, да се хванеш за главата и да бягаш 9 гори през десета, кефтета, не, айде, ше го кажем на, езика на младежа, доксан докус и на моя две и двеста са малко....,,прозтачка,,....!

Отговори
1 1
Когато

Когато

28.03.2023 | 19:57

Готвачите станат шефове - става страшно !!!! Тьпотия - Като " двете капки Боза "

Отговори
1 1
Нека да се гледа млада плът

Нека да се гледа млада плът

28.03.2023 | 19:44

Стига с тез стари,, брантии,, и т.н....!

Отговори
2 2
Абсолютно

Абсолютно

28.03.2023 | 19:59

Има цяло ново поколение " добре поддьржани мангал" които тьрсят изява

Отговори
3 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?